Liviu Dragnea a ajuns la DNA. Forțe sporite de jandarmi la fața locului

269
2
Liviu Dragnea a ajuns la DNA. Forțe sporite de jandarmi la fața locului - dragnea-1511279563.jpg
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns în această seară la DNA, unde urmează să i se comunice sechestrul pus pe avere în cazul dosarului legat de Tel Drum, unde sunt suspiciuni că fraudele cu fonduri europene se ridică la 21 de milioane de euro. 


Ca și în precedenta ocazie în care a fost convocat la DNA, liderul PSD a fost întâmpinat de un grup de susținători, între care Marian Neacșu, secretar general al PSD, și deputatul Cătălin Rădulescu. "Suntem o sumă de colegi care au simțit nevoia să vină ei. Suntem membri de partid, dar nu este o acțiune de partid", a spus Marian Neacșu.

Pe de altă parte, la DNA se află și un grup de contestatari ai liderului PSD, care l-au huiduit și au strigat "Demisia!".

S-a creat îmbulzeală la intrarea DNA, iar liderul PSD și-a făcut drum cu greu până la intrare, ajutat de jandarmi.

La fața locului există un dispozitiv al Jandarmeriei, format din 20 de oameni. Jandarmii au explicat că au venit pentru asigurarea ordinii publice.

DNA vrea să se asigure că prejudiciul din dosarul Tel Drum, în care este urmărit penal și Liviu Dragnea, poate fi recuperat în cazul în care acuzațiile vor fi confirmate și pedepsite de judecători. Procurorii vor impune sechestru în acest dosar, în care prejudiciul estimat până în acest moment este de 20 de milioane de euro și 30 de milioane de lei.

Procedura prevede înștiințarea inculpaților, așa că Liviu Dragnea a ajuns din nou la DNA.



Comentează știrea

George
22 noiembrie 2017
Statul paralel

Dragnea are dreptate. In Romania sunt doua state paralele. Unul al lui Dragnea și celorlalti politicieni care au adunat averi uriase prin furturi nesimtite. Celalalt al celor multi, cinstiti, care nu au ce pune pe masa copiilor.

okila
22 noiembrie 2017
alde dragnea

trebuia sa vina C.E. sa faca dosar ca sa aflam ca dragnea a furat noi nu stim ce se intampla la noi in curte ....sau stim si acceptam ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5309 secunde