Liviu Dragnea la Constanța / Vicepremierul, discuție între patru ochi cu prefectul Eugen Bola

245
Liviu Dragnea la Constanța / Vicepremierul, discuție între patru ochi cu prefectul Eugen Bola - liviudragnea-1391168349.jpg

Articole de la același autor

Vicepremierul Liviu Dragnea a ajuns la Prefectura Constanța, unde va face un comandamant de iarnă pentru a vedea care este situația în județ și dacă mai este nevoie să se intervină pentru ajutorarea persoanelor vârstnice. 


De asemenea se va avea în vedere și situația drumurilor care încă sunt blocate. Mai mult, vicepremierul a spus că intenționează să viziteze o comună constănțeană, fără a specifica despre care este vorba. 


Demiterea prefectului Bola, în discuție


După ce s-a vehiculat faptul că prefectul Constanței, Eugen Bola, ar urma să fie demis din cauza slabei gestionări a situației aferente codului roșu de viscol, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că nu a venit la Constanța cu intenția de a-l demite pe Eugen Bola.


Acesta a recunoscut totuși că au fost niște probleme în organizare, în contextul viscolului care a paralizat județul, declarându-se nemulțumit de acest aspect. Mai mult, vicepremierul a spus că va avea o discuție între patru ochi cu prefectul Constanței, ulterior va decide ce măsuri va lua.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Dragnea: "Nu renunțăm la descentralizare"
Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Social : CONSTANȚA, sub COD ROȘU DE VISCOL?
Pagina a fost generata in 0.924 secunde