Liviu Negoiță ar putea candida pentru funcția de președinte executiv al PDL

3517
Liviu Negoiță ar putea candida pentru a doua funcție ca importanță în PDL, au declarat pentru Q Magazine surse democrat liberale, notează Mediafax.
Potrivit surselor citate de Q Magazine, dacă se va renunța "la ideea celor patru funcții de prim-vicepreședinte în favoarea celei de președinte executiv, atunci Liviu Negoiță ar putea fi singurul candidat pentru acest fotoliu".
În acest sens, sursele au susținut că soluția Negoiță este cea mai potrivită pentru a detensiona relațiile "dintre grupările care și-ar dori să controleze partidul prin intermediul prim-vicepreședinților".
"Primarul sectorului 3 are o imagine bună, nu este afectat de actul guvernării, iar Videanu, Udrea, Stolojan, Falcă - aceștia fiind unii dintre cei care își doresc acest statut - nu se vor opune. Nu mai spun că Negoiță este agreat și de Băsescu", au completat sursele citate.
Imaginea pozitivă de care se bucură primarul sectorului 3, Liviu Negoiță, a fost folosită și anul trecut, când președintele statului l-a propus pe acesta pentru funcția de premier, după ce guvernul Croitoru nu a reușit să treacă de votul senatorilor și deputaților.
Partidul Democrat Liberal ar putea elimina, din noul Statut, prevederea privind înființarea celor patru funcții de prim-vicepreședinți, adjuncții direcți ai președintelui partidului, sau ar putea rămâne doar cu o funcție de prim-vicepreședinte, au declarat, vineri, pentru Mediafax, surse din partid.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.326 secunde