Locuitorii din Cumpăna aflați pe liste suplimentare pot ridica pachetele de la UE

116
Locuitorii  din Cumpăna aflați pe liste suplimentare pot ridica pachetele de la UE - locuitoriidincumpana-1422189615.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții primăriei Cumpăna încep de astăzi distribuirea pachetelor cu alimente de la Uniunea Europeană pentru persoanele cuprinse în lista suplimentară. Acțiunea va avea loc între orele 9.00 - 13.00. Produsele se vor distribui în baza completării unei cereri tip, a cărții de identitate în original și copie, a certificatelor de naștere pentru copii și a cupoanelor și certificatelor aferente calității de beneficiar. Cererile tip însoțite de documente justificative se depun la serviciul public de asistență socială din cadrul primăriei Cumpăna.

"Persoane care se încadrează să primească alimente sunt beneficiarii de ajutor social conform Legii 416/2001, familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, șomerii cu indemnizație de șomaj până în 400 lei, inclusiv, pensionarii cu pensii până în 400 lei, inclusiv, persoanele cu handicap grav și accentuat, gradul I și II, veteranii și văduvele de război. Locul de unde se vor ridica pachetele este piața agroalimentară", a precizat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Beneficiarii vor primi patru litri de ulei, patru kilograme de zahăr, șase kilograme de făină, șase kilograme de mălai, două pungi de paste făinoase, opt conserve de carne de porc, șase conserve de carne de vită și zece conserve de pate de ficat, în limita stocului disponibil. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Probleme cu îmbarcarea în avion
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cine te ajută să te angajezi în UE
Pagina a fost generata in 0.5065 secunde