Locuitorii din Hârşova pot obţine gratuit cadastrul general de la primărie

294
Locuitorii din Hârşova pot obţine gratuit cadastrul general de la primărie - harsovacadastru-1658048004.jpg

Articole de la același autor

Administrația publică locală din Hârșova are la dispoziţie un nou serviciu astfel încât să vină cât mai mult în ajutorul cetățenilor care au nevoie de cadastrul general.
 

„Vă reamintim faptul că încă vă puteți prezenta la sediul Primăriei Orașului Hârșova în vederea depunerii actelor necesare realizării cadastrului general gratuit, în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023. În urma acestor demersuri, veți fi înregistrați gratuit în cadastru și cartea funciară. Ca beneficii suplimentare puteți obține credite bancare în timp mai scurt, puteți vinde proprietatea rapid și sigur, sunteți protejați de orice conflict legat de proprietatea dumneavoastră şi aveţi posibilitatea să accesați mai ușor fonduri europene”, au transmis cei de la Primăria Hârşova.
 

Programul punctului de informare din cadrul Primăriei Orașului Hârșova este de Luni până Joi, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Menționăm faptul că realizarea cadastrului se face pentru terenurile extravilane, excepție fac zonele I.A.S Ferma 1 și localitatea Vadu Oii. Mai multe detalii se pot obţine la numărul de telefon 0787.545.238


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6309 secunde