LOVITURĂ PENTRU DRAGNEA! Nicolae Bănicioiu demisionează din PSD și pleacă la Ponta

1107
LOVITURĂ PENTRU DRAGNEA! Nicolae Bănicioiu demisionează din PSD și pleacă la Ponta - banicioiu-1527268808.jpg
Încă o lovitură pentru Liviu Dragnea, după demisiile din PSD ale fostul ministru al Turismului Mircea Titus Dobre și deputatul Gabriela Podașcă. Deputatul social-democrat Nicolae Bănicioiu a anunțat că pleacă la partidul lui Victor Ponta, PRO România.

Plecarea lui Bănicioiu nu este deloc suprinzătoare, în condițiile în care fostul ministru al Sănătății în Guvernul Ponta era cunoscut pentru prietenia sa cu Victor Ponta.

De asemenea, în aparițiile sale publice din ultima perioadă, Bănicioiu a criticat de mai multe ori actuala conducere a Partidului Social Democrat.

"Mă alătur unui grup mare de colegi ai mei cu care am câștigat alegerile în 2012 și am pus capăt regimului Băsescu, USL și Guvernul Ponta. Deci rămân consecvent promisiunilor și principiilor pe care le-am avut noi atunci, cu care am câștgigat și alegerile din 2012 și din 2016.

Și mă disociez complet de viziunea și de maniera în care conduce domnul Dragnea. Deci domnul Dragnea este cauza plecării noastre din partid. Eu sper ca să fie o chestiune temporară, adică domnul Dragnea să nu mai rămână mult timp acolo și social-demorații să fie din nou împreună." - a declarat Bănicioiu pentru Știrile ProTV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4981 secunde