Ludovic Orban a demisionat de la conducerea Camerei Deputaţilor

222
Ludovic Orban a demisionat de la conducerea Camerei Deputaţilor - orbandemisia-1632763884.jpg
Fostul președinte PNL Ludovic Orban a anunțat luni că și-a depus la partid demisia de la conducerea Camerei, avertizând că, dacă în următoarele maximum 15 zile, premierul Cîțu nu o va depune la Camera Deputaților, și-o va depune personal, potrivit digi24.ro.

„Am trimis la partid demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, aflată la dispoziţia preşedintelui PNL pentru a fi depusă în momentul în care consideră că este necesară această depunere.

Nu am depus demisia la Camera Deputaţilor, pentru că, dacă astăzi mi-aş fi dat demisia de la Cameră, cel mai probabil în situaţia politică în care ne găsim, ar fi putut ajunge preşedinte al Camerei Deputaţilor un PSD-ist şi nu vreau să fac niciun cadou PSD. Demisia mea nu este la dispoziţia domului Cîţu pe o perioadă nelimitată. În cazul în care, într-o perioadă de maximum 15 zile, ea nu va fi depusă la Camera Deputaţilor, mi-o voi depune eu personal”, a declarat Orban.

Fostul președinte al liberalilor a subliniat că demisia din Camera Deputaților este o decizie irevocabilă, pe care o va pune în practică.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5683 secunde