Ludovic Orban, despre remanierea Guvernului: "O răfuială între clanurile mafiote din PSD"

408
Ludovic Orban, despre remanierea Guvernului:

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, referindu-se la remanierea unor miniștri din cabinetul condus de Viorica Dăncilă, că este o "răfuială între clanurile mafiote din PSD" care nu aduce nimic bun în funcționarea Guvernului.

"PSD este un izvor nesecat, citez dintr-un clasic în viață, un fost PSD-ist, un izvor nesecat de maimuțe și de proști. Actuala remaniere este înlocuirea unor proști și a unor slugi cu alți proști și cu alte slugi. Nu este altceva decât o răfuială între clanurile mafiote din PSD, prin care Dragnea urmărește să îi pedepsească pe baronii răzvrătiți și să îi răsplătească pe baronii care i-au salvat scaunul. Această remaniere nu aduce nimic bun în funcționarea Guvernului, nu va face altceva decât să aducă alți incompetenți, alți oameni care nu au nicio legătură cu domeniul de activitate în care își vor desfășura activitatea și care sunt selectați pe unicul criteriu al fidelității, slugărniciei față de Dragnea și față de baronul care va susține candidatura miniștrilor. Nu pot să nu remarc că această remaniere conține în sine un mesaj pentru pensionari din partea PSD, și anume că PSD recunoaște că a eșuat în respectarea promisiunilor către pensionari, pentru că altfel nu pot să înțeleg de ce Olguța Vasilescu dă bir cu fugiții din ministerul pe care l-a condus până acum și de ce abandonează așa zisa reformp a pensiilor făcută de PSD, în timp ce dezbaterea legii pensiilor este în Parlament", a spus Ludovic Orban, la Digi24, după Biroul Executiv al PNL.

El a arătat că discuțiile privind depunerea unei moțiuni de cenzură se poartă în continuare.

"Le transmitem și un mesaj tuturor parlamentarilor PSD care așteaptă ca Dragnea să pice din senin. Atâta timp cât Dragnea va avea Guvernul pe mână, întotdeauna va avea de șpăguit baronii cărora să le câștige încrederea pentru că are ce să le ofere Guvernul. Dacă vor să scape de Dragnea, trebuie să voteze moțiunea de cenzură a PNL și a Opoziției", a spus președintele PNL. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8264 secunde