Astăzi este ultima zi pentru solicitarea abonamentelor gratuite la RATC

231
Astăzi este ultima zi pentru solicitarea abonamentelor gratuite la RATC - astaziesteultimazi-1542647693.jpg

Articole de la același autor

Astăzi este ultima zi în care constănțenii pensionari mai pot depune cererile pentru permisul gratuit de călătorie RATC, valabil pentru anul 2019.

Potrivit reprezentanților Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, cererile, împreună cu actele aferente, se pot depune la toate punctele de vânzare ale RATC, la sediul RATC Constanța, de pe strada Industrială nr. 8, și la toate Cluburile Pensionarilor.

Pot beneficia de permise de călătorie RATC pensionarii cu pensii până la 1.600 lei (inclusiv). Aceștia trebuie să depună o cerere tip, o copie a buletinului și cărții de identitate și o copie a cuponului de pensie.

Persoanele în vârstă de peste 60 de ani, care nu realizează venituri, dar și cele de peste 70 de ani, indiferent de venituri, trebuie să prezinte, de asemenea, o cerere tip, o copie și buletinul în original. Permisele de călătorie se vor primi la domiciliu, prin poștă.

"Există și categorii de beneficiari care nu trebuie să depună cerere. Elevii și studenții orfani pot obține permisul de călătorie de la toate punctele de vânzare RATC Constanța. Persoanele cu dizabilități, cum ar fi cele cu handicap grav și accentuat, și asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav sau asistenții acestora, nevăzătorii cu handicap grav și accentuat, precum și însoțitorii nevăzătorilor cu handicap, pot obține permisul de călătorie de la sediul DGASPC Constanța, pe bulevardul Ferdinand nr. 97, blocul Turn-Gară. Persoanele cu dizabilități cu grad de handicap mediu și ușor își pot lua permisul de călătorie de la toate punctele de vânzare RATC Constanța. Deținuții politici (decret - lege nr. 118/1990) și persoanele strămutate (Legea nr. 189/2000) pot obține permisul de călătorie de la punctul de vânzare RATC Constanța – Gară sau de la sediul RATC. Iar șomerii pot ridica permisul de călătorie de la punctele de vânzare RATC Delfinariu sau din Km 4", precizează directorul executiv al RATC Constanța, Bogdan Niță. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6587 secunde