Ludovic Orban: Odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al PNL trebuie să iau în serios şi candidatura la preşedinţie

170
Ludovic Orban: Odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al PNL trebuie să iau în serios şi candidatura la preşedinţie - ludovicorban28072020-1616574314.jpg
Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marţi seară, că ştie că, odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, trebuie să ia foarte în serios şi candidatura la preşedinţia României.


El a precizat că va face analize serioase, pentru ca alegerile să fie câştigate cu cel mai bun candidat.


“E prematur, cum a spus colegul meu Florin Cîţu, să vă dau un răspuns. Sunt conştient de faptul că, odată înscris în lupta pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul şi candidatura la Preşedinţia României, pentru că preşedintele Partidului Naţional Liberal va trebui să intre în lupta pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Sigur, pe de altă parte, sunt un om care am în vedere toate alternativele, în politică e bine să ai o gândire strategică”, a declarat Orban la un post de televiziune, potrivit stirileprotv.ro.


Liderul liberal a precizat că are în vedere toate alternativele posibile, că va face analize serioase, va studia foarte bine situaţia şi va acţiona prin decizii potrivite, pentru obiectivul de a câştiga alegerile prezidenţiale cu cel mai bun candidat.


”Răspunsul este că ştiu că odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal trebuie să iau foarte în serios şi candidatura la preşedinţia României.”, a explicat Ludovic Orban.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7155 secunde