Ludovic Orban, ținta pesediștilor, după ce a numit-o "tăntică incultă" pe Dăncilă

222
Ludovic Orban, ținta pesediștilor, după ce a numit-o
Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, într-o postare făcută vineri seara pe Facebook, că premierul Dăncilă, "o tăntică incultă, analfabetă' dar tot mai "tupeistă și mai obraznică' a comis o crimă cu premeditare împotriva economiei românești, prin adoptarea de către Guvern a ordonanței de urgență privind măsurile fiscale.

"În ziua aniversării Revoluției Române, în ziua preluării simbolice a Președinției Consiliului Uniunii Europene de la Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, în seara practic a ultimei zile de lucru din acest an când puțini sunt aceia care pot să reacționeze, tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă și mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotrivă economiei românești, și așa suferindă după loviturile anterioare încasate de la pleiada de nechemați rătăciți pe la butoanele guvernului și ministerelor', a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Mihai Fifor, președinte al Consiliului Național al PSD, a fost primul care a lansat atacul la Ludovic Orban, în urma acestei postări. "Aseară, târziu, un individ de joasă speță, pe numele lui Orban Ludovic, președinte PNL, a arătat, încă o dată, unei țări întregi fața reală a unei clici de detractori de țara, adunați din cele mai obscure și diverse medii sub umbrela generoasă a PNL, USR, PMP și, mai nou, a partidului "mesianic" al spiralatului Cioloș. Să jignești impardonabil o femeie, fie ea și Primul-ministru al României, nu te descalifica doar că politician, ci, în primul rând că om, care ar fi trebuit, cel puțin teoretic, să aibă o minima educație-cei șapte ani de acasă. Nu mai vorbesc aici de o spoială de instrucție, pentru că m-aș duce deja mult prea departe cu pretențiile', a scris Mihai Fifor, sâmbătă pe Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7022 secunde