Klaus Iohannis:

"M-am născut în România, sunt cetățean român și numai român"

124
2

Articole de la același autor

Președintele PNL Klaus Iohannis a declarat, ieri, că atacurile la religia și etnia sa reprezintă o încercare penibilă de atac de campanie, la care nu va răspunde și a susținut că religia ar trebui să fie un punct neutru, precizând că s-a născut în România și este cetățean român.

Întrebat despre referirile la religia și etnia sa, Iohannis a spus: "Este o încercare penibilă de atac de campanie, prin urmare nu răspund. Nu voi face declarații legate de religie în campania electorală, pentru că nu mi se pare corect, mai ales că România este un stat laic și nu întâmplător în Constituție sunt articole privind egalitatea în drepturi indiferent de religie și etnie".

Iohannis a spus că aceste articole există în toate constituțiile moderne și că egalitatea în drepturi este rezultatul unui proces dureros, al unor războaie.

"Ar fi păcat dacă vin niște tineri politicieni, care nu au citit acest lucru și declară orice, spunând că nu contează ce scrie în Constituție", a adăugat Iohannis.

El a mai spus că, după părerea sa, religia trebuie să fie un punct neutru, că el s-a născut în România și este cetățean român.

"M-am născut în România, sunt cetățean român și numai român. Voi merge mult prin țară, voi clarifica acest lucru", a mai spus Iohannis. 

Comentează știrea

europeanu
8 august 2014
neamtul oltean sau invers...

N-ai nici o sansa la olteni...Ia mai intreaba-i o data sa vezi unde esti nascut...

Mircea
11 august 2014
Klaus

Olteni prosti, este cea mai echilibrata persoana politica, ar fi bine sa avem toti politicienii ca el, mai uitati-va si voi in urma si vedeti ce amprenta pozitiva a lasat etnia aceasta si dupa aceea comentati.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7712 secunde