Călin Popescu Tăriceanu:

"Mă îngrijorează ambasadorii care au fetișuri și vorbesc de corupție"

196
2
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că îl îngrijorează atitudinea unor ambasadori acreditați la București care au "fetișuri, vorbesc numai de corupție și nu văd lipsa unei justiții corecte, echilibrate".

"Pe mine mă îngrijorează atitudinea președintelui, a unor ambasadori străini acreditați la București care visează de dimineață până seara, au fetișuri din astea pe care nu le mai lasă, că vorbesc numai de corupție. Când tu, ambasador al unei țări libere și democratice, vezi aceste încălcări ale drepturilor fundamentale ale cetățenilor, nu îți pui nicio problemă? Stai și continui să crezi ca într-o icoană într-o anumită persoană sau într-o anumită instituție? Poate oricine, la un moment dat, cineva să înțeleagă că trebuie să își revizuiască propria atitudine și să fie mai profund în analiză, și nu în lucrurile superficiale. Și, din păcate, foarte mulți din cei care văd că fac astfel de analize la nivelul societății românești, fie observatori din interior, fie observatori străini, sunt extrem de superficiali și nu văd această racilă gravă de tot, care este lipsa unei justiții corecte, echilibrate și care să își facă până la urmă datoria", a spus Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

El susține că, dacă în țările observatorilor străini s-ar întâmpla lucruri similare celor din România, ar cădea guverne și miniștri.

"Și oamenii ăștia sunt absolut indiferenți. Li se pare că e ceva normal. În țările lor, în țările europene sau în alte țări credeți că ar fi tolerate? Eu cred că ar ieși niște scandaluri imense, din care ar cădea guverne, miniștri, procurori. Nu s-ar putea întâmpla astfel de lucruri", a adăugat el.

Președintele Senatului a subliniat că își dorește ca românii, dincolo de prosperitate economică, să profite de statutul de membru al UE, în care normele statului de drept sunt respectate.

Comentează știrea

sever
21 octombrie 2017
grijuliul hotilor

PE NOI,CEILALTI, NE INGRIJOREAZA PREZENTA TA IN POLITICA ROMANIEI. APARATOR AL TALHARILOR, INCOMPETENT ,MINCINOS SI DESPRINS DE REALITATE. TANDEMUL PE CARE IL FACI CU FRATELE TAU DRAGNEA ESTE CEL MAI VICIOS DIN ULTIMA SUTA DE ANI DE POLITICA. NISTE PUTREGAIURI. MARS ACASA ,BOSOROGULE!!!!!!!!!!!!!!!

DODO
21 octombrie 2017
paseaza motanul

incearca sa induca oamenilor ideea ca ambasadorii ne persecuta nu ca ei le da apa la moara prin hotiile lor

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2657 secunde