Mandat prelungit pentru Ion Constantin la conducerea Prefecturii Constanța

194
Mandat prelungit pentru Ion Constantin la conducerea Prefecturii Constanța - ionconstantinprefect2-1437588932.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Guvernului României au prelungit man-datul prin care prefectul Ion Constantin rămâne la conducerea instituției deoarece numirea sa temporară a expirat, practic, la începutul acestei săptămâni.


"Sunt în continuare pe funcție, mandatul meu a fost prelungit. Nu a fost necesar să dau vreun concurs, trebuia doar să-mi exprim consim-țământul că doresc să continui pe această funcție, ceea ce am și făcut. Mandatul inițial a fost pentru șase luni și acum a mai fost prelungit cu încă șase luni până la organizarea unui concurs. Am fost câteva zile în concediu dar acum mi-am reluat activitatea la conducerea Prefecturii Con-stanța", a declarat prefectul Ion Constantin. Reamintim că, el a fost numit în funcția de re-prezentant al Guvernului înce-pând cu data de 21 ianuarie 2015, numirea fiind cu caracter temporar, respectiv, pe o pe-rioadă de șase luni cu po-sibilitatea de prelungire.


Ion Constantin are 37 de ani, este căsătorit și are doi copii. El a fost detașat la conducerea Prefecturii Constanța de la Direcția Publică Județeană de Evidență a Persoanelor unde ocupa funcția de director executiv.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0541 secunde