Prefectul Ion Constantin a emis ordinul de încetare a mandatului primarului din Lipnița

311
2
Prefectul Ion Constantin a emis ordinul de încetare a mandatului primarului din Lipnița - prefectulionconstantin-1435602656.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Ion Constantin, a anunțat, ieri, că a luat la cunoștință despre demisia primarului comunei Lipnița, Florin Georgel Onescu, motiv pentru care a emis ordinul prin care se constată încetarea de drept a mandatului. 


"Având în vedere demisia domnului Onescu Florin Georgel din funcția de primar, înregistrată la Primăria Lipnița și transmisă Prefecturii Constanța prefectul județului Ion Constantin a emis ordinul nr. 294/29.06.2015 prin care se constată încetarea de drept a mandatului primarului comunei Lipnița. Compartimentul controlului legalității actelor și contencios administrativ va comunica prezentul ordin domnului Onescu Florin Georgel, Consiliului Local Lipnița, și secretarului comunei Lipnița. Prezentul ordin poate fi atacat în fața instanței de contencios administrativ în condițiile și în termenele Legii contenciosului administrativ nr.554/2004, cu modificările și completările ulterioare", se spune într-un comunicat de presă transmis de Prefectura Constanța.


Primarul localității Lipnița, Florin Georgel Onescu, a demisionat din funcție din motive personale. El a spus că a luat această decizie deoarece dorește să-și dedice mai mult timp familiei și afacerilor personale.


"Recent am avut la Primărie control de la Curtea de Conturi. În urma verificărilor am ieșit bine, s-a făcut descărcarea de gestiune, astfel încât am ales momentul pentru a mă ocupa mai mult de familie și agricultură. Inițial mi-am anunțat demisia la ultima ședință a Consiliului Local după care am transmis-o Prefecturii Con-stanța", a declarat primarul Onescu. 


Social-democratul Florin Georgel Onescu se afla la al treilea mandat ca primar al comunei Lipnița, el fiind ales în funcție pentru prima dată în anul 2004. Până la alegerile locale de anul viitor, comuna Lipnița va fi condusă de viceprimarul localității. Florin Georgel Onescu este al treilea primar de la PSD care renunță la funcție. Anul trecut, edilul comunei Rasova, Mihalache Neamțu, a ales să-și dea demisia din fruntea administrației locale invocând probleme de sănătate dar și lipsa resurselor pentru dezvoltarea comunei. Totodată, în luna mai a acestui an primarul Radu Mazăre a ales să demisioneze după 15 ani în care a condus Municipiul Constanța. 


Comentează știrea

BiJEBpstgry
21 septembrie 2015
kkFJulGCYQxK

d3gZdS gxjjiuepeprv, [url=http://cggpjtvqbxfo.com/]cggpjtvqbxfo[/url], [link=http://pyhdaljxlghg.com/]pyhdaljxlghg[/link], http://mjhkqxtrbyvz.com/

KKEYqyxJt
21 septembrie 2015
tARQcsVchXCy

VcD4Gd uvqzmzmdiymo, [url=http://rjcryfsqplxw.com/]rjcryfsqplxw[/url], [link=http://qfhyaxtcmzgu.com/]qfhyaxtcmzgu[/link], http://zoetdhdagwvx.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3935 secunde