Vasile Blaga:

"Până la 1 decembrie trebuie stabiliți candidații în alegeri"

107
1

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, ieri, că până la 1 decembrie vor trebui stabiliți toți candidații partidului pentru alegerile locale din 1 iunie 2016. 


"Va fi o vară activă pentru liberali pentru că s-ar putea să ajungem la guvernare chiar înainte de termenul în care mulți cred. Să fructificăm următoarele luni atât pentru a întări structurile din teritoriu, pentru a finaliza procesul de fuziune la nivelul tuturor localităților, dar și pentru a identifica cei mai buni candidați pe care să-i propunem în alegerile locale. Este absolut necesar, în urmărirea obiectivului comun, să depășim orgoliile care au despărțit", a spus Vasile Blaga. 


Potrivit acestuia, pentru a reuși, PNL trebuie să privească nu în trecut, ci în viitor. 


"Cine nu percepe că există un singur PNL are podul rupt către liberali. Adversarul nostru politic este dincolo, în afara partidului și se numește PSD", a precizat Vasile Blaga. 


Copreședintele PNL a mai spus participanților la adunarea de la Bacău că de-semnarea candidaților se va face pe baza unor sondaje de opinie ce vor fi realizate de firme specializate ce oferă garanția unor rezultate credibile și care vor folosi modele de formulare cuprinzând întrebări distincte pentru mediul rural, orașe și municipii. 


"La centru vom face doar o validare a son-dajelor", a mai precizat Vasile Blaga.


Comentează știrea

Mariana
30 iunie 2015
1 decembrie V.Blaga

Cu cine vreiti Dl Blaga sa esiti la lupta ca santeti anconjurati numai de hoti, un mic exemplu,de C-ta de propus primar PNL cu Boroianu Robert Aurel un vestit hotoman care a fost instruit,ocrotit de Sri si aparat de avocati de marca si IPJ si Parchetul C-ta tot nu au priceput nici pana an prezent.Cred ca va pot lamuri cel mai bine D-na Prc Adina Florea,Puiu Zarafina si mai sant si alti care au ascuns reclamatile si plangerile unei persoane,chiar bine cunoscuta la IPJ si Parchetul C-ta

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3506 secunde