Potrivit primarului Mihai Claudiu Tusac,

Concurs Mangalia a început să plătească prima tranșă către Rominservices Therm

330

Articole de la același autor

Administrația locală din Mangalia a reușit să plătească până acum trei miliarde de lei vechi (300.000 de lei) din datoria către Rominservices Therm, potrivit primarului Mihai Claudiu Tusac. "Vom mai plăti zilele acestea încă șapte miliarde de lei vechi (700.000 de lei), iar până la sfârșitul lunii încă trei miliarde. Astfel, ne vom respecta angajamentul de a plăti prima tranșă pe care am stabilit-o, de 13 miliarde de lei (1.300.000 de lei)", a explicat el.
Reamintim că Rominservices Therm a solicitat public autorităților locale plata urgentă a restanțelor aferente subvenției pentru energia termică, valoarea totală a acestora ridicându-se la aproximativ patru milioane de dolari. În caz contrar, compania a anunțat că nu va mai putea susține financiar aprovizionarea cu combustibil și implicit producerea și furnizarea de apă caldă menajeră și încălzire pentru locuitorii orașului Mangalia începând cu data de 1 august.
Restanța de aproximativ patru milioane de dolari s-a acumulat în perioada septembrie 2007 - mai 2010, aceasta regăsindu-se integral în datoria companiei către furnizorul de combustibil, a mai menționat atunci societatea.
Pe de altă parte, edilul nu i-a putut asigura pe mangalioți că vor avea în continuare apă caldă. "Este hotărârea lor dacă vor opri furnizarea apei calde sau nu de la 1 august", a fost singurul răspuns pe care l-a putut da Claudiu Tusac.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6265 secunde