Mangalioții sunt nemulțumiți de felul în care sunt emise actele administrative de către primărie

1151
Mangalioții sunt nemulțumiți de felul în care sunt emise actele administrative de către primărie - b0e195530c1c400f54ecdff15d132973.jpg
De aproximativ două săptămâni de când și-a început efectiv activitatea în calitate de viceprimar al Mangaliei, liberalul Sorin Andrei a început să țină audiențe atât la primărie, cât și în teren.
Potrivit viceprimarului Sorin Andrei, oamenii sunt nemulțumiți în principal de timpul în care sunt emise actele administrative. Apoi, unii dintre cei care au ajuns în audiență au reclamat faptul că li s-au încălcat diferite drepturi, de cele mai multe ori de proprietate.
Deși are un program fix de audiențe (marțea și joia, în intervalul 15.00-17.00), Sorin Andrei a precizat că poate găsi o soluție și pentru cei care vor să intre în audiență, dar nu pot veni în intervalul amintit mai sus.
Viceprimarul a mai remarcat faptul că a avut o serie de discuții și cu cei care au locuințe în cartierul Dobrogea I, principala sa preocupare fiind acum soluționarea problemelor cu care se confruntă ei. Cartierul Dobrogea I nu este conectat nici la rețeaua de energie electrică și nici la cele de apă și canalizare. Sorin Andrei a precizat că sumele necesare realizării rețelelor de apă și canalizare au fost prinse deja în bugetul de anul acesta, urmând ca lucrările să demareze în luna octombrie sau noiembrie.
El a adăugat că administrația locală poartă discuții și cu reprezentații Enel astfel încât până în luna martie să fie alimentată cu energie electrică întreaga zonă.

Soarta înțelegerii PNL-PSD
Sorin Andrei a acceptat să vorbească și despre viitorul înțelegerii la care au ajuns aleșii PNL din Mangalia cu edilul Mihai Claudiu Tusac, subiect care a devenit recent un prilej de discuții aprinse pentru toți cei care privesc cu scepticism longevitatea prezenței liberalilor în fruntea administrației publice locale.
În opinia viceprimarului Sorin Andrei, pozițiile divergente pe care le adoptă liberalii și social-democrații în anumite cazuri nu trădează sfârșitul colaborării dintre cele două părți. El a mai arătat că liberalii pot avea puncte de vedere diferite în cazul unor proiecte concrete dezbătute în ședințele comisiilor de specialitate, așa cum s-a întâmplat la cea mai recentă întâlnire a comisiei de urbanism, dar acestea nu pun în discuție posibilitatea încheierii înțelegerii. La ultima ședință a comisiei de urbanism, s-au încins spiritele în momentul în care a fost adus în dezbatere proiectul ce vizează construirea unui complex de locuințe ieftine pentru tineri. Liberalii au ridicat problema costurilor și au venit cu sugestii pentru a obține cel mai bun preț pentru ridicarea acestor blocuri.
"Acestea sunt discuții firești și încercăm, printr-o comunicare reală, să creăm proiecte pertinente și să ajungem la cea mai bună soluție. În comisii, nu putem decât să găsim un numitor comun, având, desigur, și puncte de vedere diferite ", a explicat el.
Liderul liberalilor din Mangalia, Sorin Andrei, a mai arătat că discuțiile ar merge prea departe dacă am lua deja în calcul ruperea acestei colaborări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0533 secunde