Marcel Ciolacu: Dacă Florin Cîțu dorește ca Alexandru Rafila să fie prim-ministru, eu sunt de acord. Înseamnă că avem premier

405
Marcel Ciolacu: Dacă Florin Cîțu dorește ca Alexandru Rafila să fie prim-ministru, eu sunt de acord. Înseamnă că avem premier - ciolo-1637225707.jpg
Președintele PSD Marcel Ciolacu îl contrazice pe cel al PNL, Florin Cîțu. Nu a fost discutată varianta ca medicul Alexandru Rafila, parlamentar social-democrat, să devină premier, a spus Ciolacu la DigiFM. Șeful PSD a spus apoi că este de acord cu această propunere.


Aseară, Cîțu spunea că i-a propus lui Ciolacu ca Alexandru Rafila să fie prim-ministru, însă a fost refuzat de liderul PSD.


Pe de altă parta, Marcel Ciolacu spune că și astăzi ar merge la Palatul Cotroceni cu o astfel de propunere.


„Dacă domnul Cîțu dorește și acceptă ca domnul Rafila să fie prim-ministru al României, nu am nici cea mai mică problemă. Dacă domnul Cîțu este de acord cu domnul Rafila prim-ministru, eu merg la Cotroceni cu propunerea de prim-ministru domnul Rafila. Înseamnă că PSD și PNL au găsit un nume comun în persoana domnului profesor Rafila și eu sunt total de acord”, a spus Ciolacu.


Tot astăzi, în cadrul unei declarații de presă la sediul partidului, șeful PSD a spus: „Am înţeles că avem o variantă, domnul Rafila. Eu sunt total de acord. Am înţeles din spaţiul public că domnul Cîțu mi l-a propus pe domnul Rafila. Dacă dl Cîțu mi-a făcut această propunere, eu sunt total de acord”.


„Îl anunț că eu nu refuz această propunere. Înseamnă că avem un prim-ministru cu care am picat de acord. Eu îmi asum și vă spun că îi lămuresc pe colegii mei să fie domnul Rafila prim-ministru”, a mai spus Ciolacu.


Întrebat dacă Florin Cîțu l-a propus pe Dan Vâlceanu pentru funcția de premier, Ciolacu a răspuns: „Nu mi l-a propus pe domnul Dan Vâlceanu”.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6555 secunde