Marcel Ciolacu, declaraţii spumoase la congresul UDMR

297
Marcel Ciolacu, declaraţii spumoase la congresul UDMR - ciolacucongres-1631892261.jpg
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la congresul UDMR, că problemele cetățenilor sunt facturile și scumpirile „și împotriva acestor lucruri trebuie să acționăm împreună”. Social-democratul a spus că PSD „a rezistat cu plăcuţa suedeză” și nu vede o problemă „cu plăcuţele bilingve”. La sfârșitul discursului, Ciolacu i-a cerut liderului UDMR, Kelemen Hunor, să le traducă exact colegilor din coaliție ceea ce a spus „ca să nu ne mai auzim vorbe că iarăși vrem să vindem Ardealul”.

„Domnule Hunor, o ultimă rugăminte, pentru că faceți parte din coaliția de guvernare, vă rog mult să le traduci exact ce am vrut să spun aici colegilor din coaliție, poate și domnului președinte Iohannis, ca să nu ne mai auzim vorbe că iarăși vrem să vindem Ardealul”, a spus la finalul discursului său, Marcel Ciolacu. Replica fost primită cu aplauze și râsete de cei prezenți.

Liderul PSD a spus că problemele cetățenilor trebuie să fie prioritare în prezent, nu luptele politice.

„Problemele cetățenilor astăzi sunt facturile și scumpirile. Și împotriva acestor lucruri trebuie să acționăm împreună. Vă spun sigur că putem citi cum vrem facturile, în română, în maghiară, în engleză, la fel de mari vor fi. Ideea este ce facem pentru ca cetățenii să treacă cu bine peste această iarnă”, transmite digi24.ro.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6405 secunde