Marcel Ciolacu, mesaj pentru susținătorii lui Dragnea: „PSD nu se va mai întoarce în trecut”

107
Marcel Ciolacu, mesaj pentru susținătorii lui Dragnea: „PSD nu se va mai întoarce în trecut” - ciolacudespredragnea-1630000537.jpg
Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit miercuri seara despre viitorul PSD şi obiectivele partidului. Mai mult, el a lansat şi un mesaj pentru susținătorii lui Liviu Dragnea subliniind că social democraţii nu se vor mai întoarce în trecut.

Marcel Ciolacu a precizat că este foarte mândru de cum a evoluat noul PSD în această perioadă şi a subliniat că este exclus ca social democraţii să se întoarcă în trecut, scrie antena3.ro.

„Momentan, vreau să rămân alături de colegii mei, președinte al PSD. Sunt foarte mândru de cum a decurs toată această perioadă în PSD și de acest nou PSD. Nu se mai întoarce. Îi anunț pe cei care latră pe Facebook-uri: PSD nu se mai întoarce în trecut, este EXCLUS. Cu Ciolacu sau fără Ciolacu, acest partid NU se va mai întoarce în trecut. Și nu s-a întors niciodată”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, făcând aluzie la susținătorii lui Liviu Dragnea.

Mai mult, liderul PSD a subliniat că viitorul partidului nu stă neapărat în conducerea sa şi a reamintit promisiunea adresată românilor.

„Viitorul PSD nu o să fie neapărat Marcel Ciolacu. Partidul s-a deschis foarte mult, au venit mulți oameni noi, au venit specialiști în partid. Ce am promis eu este că nu ne mai îndepărtăm de prioritățile românilor” a mai spus Marcel Ciolacu. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4016 secunde