Consilierul Costin Răsăuţeanu, de la PSD, se revoltă! „Nu au curaj să meargă până la capăt!”

1862
Consilierul Costin Răsăuţeanu, de la PSD, se revoltă! „Nu au curaj să meargă până la capăt!” - costinrasauteanu-1627927853.jpg
Consilierul social-democrat de la PSD Constanţa, Costin Răsăuţeanu, îi acuză pe cei de la PNL şi USR de minciună şi ipocrizie.

„Consilierii PNL şi USR au votat împotriva asociațiilor de proprietari.

Acum câteva săptămâni, consilierii de la USR Constanța ne-au dat dreptate. A spus că au greșit atunci când au votat și că vor și ei să abroge o hotărâre adoptată în afara legii. La acel moment, PSD a cerut desființarea acelei hotărâri! Ne-am ținut de cuvânt! Grupul PSD a introdus pe ordinea de zi din 30.07.2021 abrogarea hotărârii adoptată ilegal tot de PNL și USR care obliga în mod abuziv și tendențios constănțenii să întrețină spațiile verzi (mii de metri pătrați) care sunt în responsabilitatea primăriei. USR nu a votat. S-a răzgândit! Care este argumentul? Pentru că nu au avut curaj până la capăt să dea curs bunului simț? Și s-au lăsat pradă unei abordări ipocrite și puerile?

A fost doar un simulacru de imagine prost regizat! Incompetență!

O administrație puerilă care nu își înțelege rolul fundamental pe care îl are: să guverneze pentru oameni! Și în interesul lor! Nu să îi jecmănească de bani la propriu, așa cum se întâmplă cu regulamentul de parcare”, a spus Costin Răsăuţeanu.

El a adăugat că oamenii sunt supăraţi deoarece s-au trezit că trebuie să plătească parcarea în tot oraşul.

„Constănțenii s-au trezit că trebuie să plătească parcarea în tot orașul! Chiar dacă își plătesc taxele și impozitele la zi! Tarifele de parcare sunt ridicol de scumpe, de altfel, întregul plan al parcării este gestionat stângaci. Turiștii sunt confuzi, operatorii din turism se plâng că tot mai mulţi turiști spun că nu vor reveni în stațiunea Mamaia. Constanța trebuie să arate ca un oraș primitor și prietenos, iar administrația locală trebuie să gândească măsuri care să atragă turiștii! Nu să îi îndepărteze!”, a mai spus liderul grupului PSD din Consiliul Local Municipal Constanţa, Costin Răsăuţenu. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6528 secunde