Marcel Ciolacu: „Este exclus să susţin vreodată vaccinarea obligatorie”

297
1
Marcel Ciolacu: „Este exclus să susţin vreodată vaccinarea obligatorie” - ciolacuvaccin-1638473079.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele , Marcel Ciolacu, spune că nu susține vaccinarea obligatorie, dar că recomandă oamenilor să se vaccineze împotriva Covid-19. El a răspuns astfel unei declarații a șefei CE, Ursula Von der Leyen, care a spus că Uniunea Europeană ar trebui să ia în calcul introducerea obligativității vaccinurilor împotriva COVID-19 ca reacție față de răspândirea rapidă a noii tulpini a virusului, Omicron.

„Exclus ca eu vreodată să susţin vaccinarea obligatorie”, a spus Ciolacu la România TV.

„Preşedinta Comisiei are dreptul la opinie. Eu am trăit sub comunism. Toate lucrurile se impuneau. Cred, în continuare şi cu convingere, că nu trebuie impusă vaccinarea obligatorie. Este dreptul fiecăruia să decidă”, a adăugat el.

„Eu m-am vaccinat de trei ori. Mă uit în fiecare seară să văd dacă am solzi, coadă sau degete mai lungi. Nu, nu s-a întâmplat. Sunt la fel de sănătos. Adevărat, cel care nu se vaccinează trebuie să respecte şi dreptul meu la viaţă. El va avea mai multe lucruri de respectat decât mine, care m-am vaccinat”, a spus Ciolacu.

Von der Leyen a spus miercuri că e nevoie de o dezbatere privind vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19 în UE.

„Este nevoie de discuţii şi de o abordare comună, dar este o discuţie care trebuie purtată”, a spus Von der Leyen.

Ea a adăugat că exprimă o opinie personală, iar competenţele în materie de sănătate în UE aparţin în totalitate statelor membre. 



Comentează știrea

Papu
5 decembrie 2021
VACCINAREA

M-am prins Ciolacule. Vrei să scapi de pensionari cu ajutorul virusului ! Ați ajuns la fundul sacului cu banii de pensii ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4112 secunde