Marcel Ciolacu: „Moldova va avea în sfârşit autostradă. Nu mai poate nimeni opri acest proiect”

139
Marcel Ciolacu: „Moldova va avea în sfârşit autostradă. Nu mai poate nimeni opri acest proiect” - ciolacu-moldova-1694525667.jpg

Articole de la același autor

Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat marţi, la Focşani, cu ocazia unei vizite de lucru la tronsonul 4 din Autostrada Buzău - Focşani că este foarte important ca Moldova va avea autostradă.

„Moldova va avea în sfârşit autostradă. Din acest moment nu mai poate nimeni opri acest proiect, această investiţie în infrastructură. Este evident că va duce la un echilibru de dezvoltare între regiunile istorice ale României. Îmi pare rău pentru cei care au fost până acum că n-au reuşit să deblocheze Moldova. Ritmul totuşi la autostrada Moldovei este impus sută la sută de ministrul Grindeanu. A finalizat contractele, a finalizat licitaţiile, a dat adjudecările, mai avem un singur tronson, parcă al treilea, până în Buzău, unde încă anumite instituţii ale statului se joacă. Sper ca alte instituţii ale statului să mă informeze ca şi prim-ministru de fapt ce se întâmplă acolo, pentru că nimeni nu răspunde când se pierd bani europeni sau când avem întârzieri. Cred că aceşti domni de prin aceste instituţii este cazul să se uite un pic pe fereastră şi să vadă foarte clar că vremurile şmecheriei s-au cam terminat. A stagnat suficient România stând după ei şi după anumite interese economice, nu interese ale României”, a declarat premierul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7336 secunde