Maria Stavrositu POATE CANDIDA la europarlamentare

292
2
Maria Stavrositu POATE CANDIDA la europarlamentare - 10168677608556755903155466061770-1397071482.jpg

Articole de la același autor

Instanța de judecată a apreciat, în urmă cu puțin timp, că fostul deputat Maria Stavrositu poate candida la alegerile europarlamentare din data de 25 mai. 


Acțiunea a ajuns la instanța de judecată în urma contestației depuse de Maria Stavrositu după ce BEC îi  respinsese dosarul de candidatură pe motiv că lipsește declarația că a colaborat sau nu cu securitatea. 


La aceste alegeri Maria Stavrositu candidează din partea PNȚCD, ea fiind vicepreședinte al partidului la nivel central, dar și președintele Organizației Județene Constanța.


Comentează știrea

admirator
10 aprilie 2014
este circ

adica BEC (autoritatea suprema in materie electorala) da un verdict, pe care Justitia il anuleaza?!!! Si nu doar in cazul Stavrositu. (Vezi si Vadim, Diaconu) A fost cineva sanctioant de la BEC? Daca justitia invalideaza decizia lor, inseamna ca cineva a gresit. Cine valideaza alegerile si le supravegheaza? BEC sau Justitia? Povestea pute rau. E suficient sa apari pe liste si sa fii ales? Deciziile astea arata ca in Romania tot Secu decide in materie de cadre..... Pacat, cu campania asta de adunare a maharilor corupti, incepusem sa cred in democratizarea -firava- a Romaniei. Cu faptele astea... mi-am revenit! Nu e chiar asa... Democratia mai are de asteptat, nitel. Cum sa fim reprezentati la Bruxelles de oameni fara dosare... pardon, mape profesionale facute de Secu si urmasii ei? Ar fi fost scandalos, nu?

melc codobelc
10 aprilie 2014
candidatura

Singura persoana care se bucura de faptul ca Maria Stavrositu va putea candida la europarlamentare este Chiru Gigel senatorul melcilor fierti .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8655 secunde