Maria Stavrositu și Dumitru Bădrăgan nu pot candida la europarlamentare

1031
12
Maria Stavrositu și Dumitru Bădrăgan nu pot candida la europarlamentare - mariastavrositupozaptrinterviu13-1396461280.jpg

Articole de la același autor

Biroul Electoral Central a respins candidatura la europarlamentare a Mariei Stavrositu, care nu a depus în dosarul de candidatură declarația de colaborare sau nu cu fosta Securitate.


Totodată, nici Dumitru Bădrăgan nu va mai candida pentru un post în PE, deoarece BEC a respins lista Partidului Ecologist Român.


Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
SEVER
3 aprilie 2014
ZIG-ZAG FARA TINTA

ASTA MAI LIPSEA CA INCOMPETENTA TRASEISTA POLITICA SA AIBA O SANSA SA NE REPREZINTE LA BRUXEL. SI-A PLIMBAT FUNDUL, FREZA SI PUTINILE PRIN TOETE PARTIDELE, DOAR,DOAR AR PRINDE UN POST MAI DE DOAMNE AJUTA ,FARA SA-SI DEA SEAMA SARACA CA INCOMPETENTA SI PAVENITISMUL NU MAI SUNT DE ACTUALITATE. MAI ARE TIMP SA INVETE. MARIO, LASA VANATOAREA INUTILA DE POSTURI CA RISIPESTI DEGEABA MUNITIA SI MAI BINE TRIMITE O ROATA DE CASCAVAL LA FAMILIA BECALI LA "PUERTA BLANCA"

jale si rusine
3 aprilie 2014
rusine!

domnilor, daca cineva avea curiozitatea sa se intereseze cand e nascuta aceasta fatuca, ar fi alfta ca in 1989 avea 16 ani! de unde draku sa fi lucrat cu securitatea? da ce te faci cu cei nascuti dupa 89? la astia tot le cereti sa demonstreze ca nu au fost securisti? unde? in alta viata? R.U.S.I.N.E

admirator
3 aprilie 2014
daca voia

sa candideze, trebuia sa depuna toate actele necesare, in forma ceruta! Nu exista exceptii. Apoi, Secu... recruta si copii!

popescu
3 aprilie 2014
Astia suntem

Mai Sever..esti departe rau de limba română. .lasa-te...cat o priveste pe D-na Maria...nu are nicio vina..cei care sunt cu adevărat competenți stau deoparte si nu se implică. .de aici tot haosul din tara asta.

ion
3 aprilie 2014
pentru admirator

tu sti mai bine ;)

admirator
3 aprilie 2014
@ion

sigur, in calitate de victima a turnatorilor, stiu mai bine ce era pe vremea aia... regret ca nu-ti pot da acces la dosarul meu de la Secu sa vezi... @Popescu esti naiv... crezi ca totul depinde de (non)implicare? Eu am fost la cateva partide, pina sa ramin (fara activitate) la cel favorit. De la care nu voi mai pleca. Te asigur ca in toate partidele de dupa 89 se promoveaza pe baza de pungi cu bani sau alte servicii; oricum, deciziile se iau in spatele usilor inchise, de persoane necunoscute. degeaba te implici, ei vor alege doar cei supusi si manipulabili... care cu sex, care cu bani. Vezi cazul Mazare, care e reales sistemtic, in ciuda prestatiei lamentabile, care ne face de rasul lumii. Pe toti constantenii. Toti oamenii civilizati din tara asta (indiferent de partid) ridica din umeri si considera ca noi, constantenii suntem muhaiele de alegem papitoiu asta, mereu. Ori tu stii ca lucrurile sunt diferite. Cei care numara importa, nu cei care voteaza, nu? Deci povestea cu implicarea... e ridicola. Asa zic secureii ca justificare ca aleg numai papagali... dom'le, altii nu vor... Chiar crezi ca am ajuns ca in basmele cu Pacala? Satul vrea sa-l faca primar si el nu vrea? Nu cumva cei care cred o astfel de gogorita sunt mai prosti decat Tandala, care a acceptat sa-l elibereze pe Pacala, sa-l faca satul pe el primar? Hai sa fim seriosi, neicusorule!

admirator
3 aprilie 2014
de altfel,

la PDL doamna Stavrositu nu prea a facut nimic... poate doar sa dezorganizeze opozitia fata de PSD si Mazare. S-a mutat la PNTCD. Nu vad nici o activitate... nimic. A venit direct pe post de conducere, de parca s-au rotit cadrele Secu, a scos alti candidati potentiali din posturile respective si va pleca mai departe. Ce activitate are la PNTCD Constanta? Ce initiative? Ce grup si-a format? De ce voia sa candideze la Parlamentul European? Haideti sa fim seriosi...

admirator
3 aprilie 2014
si asa

mai la toate partidele... punga cu bani, nenica, relatiile, pilele, acapararea postului... e vreun candidat care sa merite postul pentru care lupta? Nu cred. Nici la europene, nici la nationale si nici macar la judetene sau locale. Doar cei din cercul mafiot al puterii. Verificat de organili locale competente... Daca penetreaza unul corect din intimplare, va fi expulzat rapid. (Vezi Bola.) Dar ei (cadristii, normal ei continua sa activeze) vin si spun ca oamenii corecti si buni profesionisti nu se implica! Nu vor sa fie primari, parlamentari, europeni... Ca sa vezi ce tara de oameni modesti avem!

Prieten spiritual
3 aprilie 2014
Numeni nu merita atata suferinta

Imaginati-va ca sunteti in pielea acestei femei. Traieste un cosmar de nedescris. Daca as fi fost in locul ei as fi plecat din Romania pentru cativa ani. As fi plecat undeva, in Grecia si cred ca mi-ar fi trebuit cativa ani buni sa mi se vindece sufletul. Cat de rai am ajuns!

maidanezul vigilent
3 aprilie 2014
PRIETEN SPIRITUAL

NU GRECIA,LIMBA ESTE GREA...ACUM EXISTA MACEDONIA...POATE IL CONVINGE SI PE CERNEA SA O INSOTEASCA....

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6724 secunde