Maria Stavrositu solicită temeiul mutării sediului ANR de la Constanța la București

634
5
Săptămâna trecută, deputatul PDL Maria Stavrositu a formulat o interpelare adresată ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Ovidiu Ioan Silaghi, cu privire la proiectul de act normativ pentru modificarea organizării și funcționării Autorității Navale Române, al cărei sediu localizat până în prezent în incinta blocului turn de la Poarta 1 Constanța urmează a fi mutat în București.


Potrivit deputatului Maria Stavrositu, această modificare reprezintă un real deserviciu adus județului Constanța, două dintre considerentele invocate de către aceasta fiind micșorarea bugetului local, prin redirecționarea taxelor și impozitelor către bugetul capitalei, și de asemenea disconfortul creat ofițerilor care susțin examenul de brevetare, nevoiți să se prezinte în vederea participării la examene în București, în condițiile în care cursurile au loc în Constanța. 
Deputatul Maria Stavrositu a solicitat ministrului Transporturilor și Infrastructurii argumentele ce au stat la baza acestei hotărâri și totodată a cerut expunerea beneficilor mutării sediului Autorității Navale Române, de la Constanța la București.


Comentează știrea

cetatenii revoltati
1 octombrie 2012
coruptie

sa se fure mai mult de psd nu e klar? n are nici o treaba Buc cu marea si cu controalele navale dar vrea sa manance din cascaval..se mai poate corecta situatia la verificarea o g ului si transformarea in lege dar nu cu actualul parlament

kramer contra kramer
1 octombrie 2012
opriti plata politelor (nu de asigurare)

Cel mai in masura sa dea un raspuns este secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, d-l Preda Valentin. Face parte din gasca intelectuala Radu Mazare si este omul lui in minister. Pacat de institutia Autoritatea Navala Romana ca va ajunge pe chituci daca nu se iau masuri urgente impotriva abuzurilor golanesti si dictatoriale ale unor asa zisi "juristi reformisti". A se vedea ce se intampla si la Administratia Portului.

noi cei din pdl
1 octombrie 2012
DISPARI

PNL-ist-o ca asta esti la radacina,,,,,,,degeaba te agiti, tot florin gheorghe e mai coios, sper sa candideze el la noi in colegiul 10 ...

Pleaca ascunde te!
6 octombrie 2012
!!!!

Daca incercati sa obtineti niste voturi prin asta nu le veti avea noi navigatorii nu vom vota pe nimeni pana nu se va face dreptate!

lumeeee
1 noiembrie 2012
mutati-va!!!!

hotiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.398 secunde