Victor Ponta:

"România are nevoie de o relație cât mai bună cu instituțiile europene"

281
Premierul Victor Ponta a declarat, la Bruxelles, unde a participat la Congresul PES, că președintele CE și președintele PE au o poziție "mult îmbunătățită" în privința României și a precizat că țara noastră are nevoie de "o relație cât mai bună cu instituțiile europene".


Conform unui comunicat al PSD, Ponta a declarat că își dorește ca România să aibă o relație foarte bună cu instituțiile europene, accentuând în același timp și pozițiile mult îmbunătățite ale președinților CE și PE cu privire la România. 
"Vreau să comentez extrem de pozitiv poziția mult îmbunătățită a președintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a președintelui PE, Martin Schulz. Îmi doresc ca România să aibă o relație foarte bună cu instituțiile europene, îmi doresc ca toate lucrurile care au fost neclare să fie clarificate, fără a pretinde că toată dreptatea e de partea mea, ci pur și simplu pas cu pas să rezolvam problemele. România are nevoie de o relație cât mai bună cu instituțiile europene", a subliniat prim-ministrul Victor Ponta. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "O harababură și o prostie"
Pagina a fost generata in 1.3648 secunde