Video Marian Vasiliev: "Primarul independent este unica soluție!"

2346
Marian Vasiliev:
Duminică, 27 septembrie, o zi importantă. Este ziua în care constănţenii îşi aleg primarul. Iar Marian Vasiliev, candidat independent la Primăria Constanţa, le propune oamenilor ca, înainte de a pune ştampila pe buletinul de vot, să se gândească bine ce aleg: un primar care face jocul găştilor de partid, pus de partid şi încărcat de obligaţii faţă de partid, sau un primar independent, care dă socoteală DOAR OAMENILOR?

„După 30 de ani de minciună, promisiuni neonorate, scandaluri politice şi instituţii publice acaparate de găști de partid, românii au ajuns la o singură concluzie: trebuie făcută o schimbare drastică! Iar Constanţa este în topul nemulţumirii, oraşul nostru fiind dominat de grupuri de interese, afaceri cu terenuri şi plaje vândute, blocuri construite pe spaţiul verde...

Schimbarea o cerem toţi, dar cum? Schimbând o gașcă de partid cu gașca altui partid? Pentru că, în Romania, atât timp cât consilierii locali şi judeţeni sunt aleşi pe liste, aceştia nu vor da socoteală decât şefilor de partid care i-au pus pe liste! Niciodată oamenilor! Iar primarul care candidează din partea unui partid? Păi, de multe ori, este «paraşutat» de la centru, împotriva voinţei membrilor de partid locali. Iar aceştia acceptă din slugărnicie şi din frica de a nu pierde beneficiile.

Şi atunci, când un om doreşte schimbare, schimbă partidele între ele? Păi, alegătorul are şanse să voteze alt partid faţă de cel de acum 4 ani, dar candidatul să fie acelaşi, că între timp şi-a schimbat partidul! Şi atunci, nu rămâne decât o UNICĂ SOLUŢIE! Alegerea unui PRIMAR INDEPENDENT! Fără obligaţii la un şef de partid, fără obligaţii faţă de sponsorii partidelor, fără obligaţii faţă de consilierii locali din partidul lui. Iar un primar independent, nefăcând parte dintr-o gaşcă politică, va rămâne întotdeauna imparţial.

În afară de asta, un primar independent va rămâne mereu apropiat oamenilor, pentru a putea trece ca iniţiativă cetăţenească orice proiect pe care vreun partid politic l-ar bloca. Un primar independent va demonstra că un oraş se poate conduce cu propunerile oamenilor, cu iniţiative cetăţeneşti, fără negocieri între găştile de partid!

Haideţi să redăm Constanţei demnitatea şi să eliminăm tot ce înseamnă gaşcă de partid, candidaţi puşi de partide, sponsori de partid care apoi cer răsplata! Dacă fiecare cetăţean liber şi independent alege un primar independent, Constanţa ajunge rapid perla României! Constanţa trebuie să devină o metropolă europeană, condusă de oameni, nu de găşti de partid!

Să auzim numai de bine!”, a declarat Marian Vasiliev, candidat independent la Primăria Constanţa.

(Comandat de Marian Vasiliev, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 24200414)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4864 secunde