Petre Urziceanu, primarul orașului Negru Vodă:

„Prin ceea ce am realizat, am reconstruit, de fapt, o comunitate!"

190
„Prin ceea ce am realizat, am reconstruit, de fapt, o comunitate!

Articole recomandate

În ultimii 4 ani, Negru Vodă s-a transformat dintr-un oraș trist, îmbătrânit și aflat în degradare, într-un oraș viu, în care se întâmplă lucruri, în care sunt organizate peste tot șantiere și care crește. Această schimbare a fost posibilă datorită implicării primarului PNL, Petre Urziceanu, ales în urmă cu 4 ani și care a arătat că și în Negru Vodă #sepoate.

Primarul Petre Urziceanu a realizat proiecte de investiții prin fonduri europene, în valoare totală de 17 milioane euro.

Un obiectiv inaugurat de curând și pentru realizarea căruia au fost atrase fonduri europene în valoare de 850.000 euro îl constituie amenajarea parcului din Negru Vodă.

„Proiectul a presupus schimbarea destinației a două terenuri neutilizate în suprafață de peste 15.000 de mp și amenajarea de noi spații verzi, cu sistem modern de irigații, locuri de joacă pentru copii, un teren de sport și spații pentru pensionari. De asemenea, întregul perimetru este monitorizat și supravegheat video. Suprafețele de spațiu verde au gazon, flori, arbori și arbuști, sunt dotate cu un sistem de irigații performant, alei și mobilier urban“, a declarat Urziceanu.

Un alt proiect care se află în derulare și pentru care au fost atrase fonduri europene în valoare de 5 milioane de euro vizează construcția unei stații de epurare moderne.

„Acest proiect se realizează de către Primăria Negru Vodă în parteneriat cu operatorul de apă, prin Programul Operațional Regional - Infrastructura Mare. Vechea stație era mult depășită, iar în acest fel se va rezolva și o problemă de mediu. Vor dispărea aceste mirosuri care le-au făcut viața grea locuitorilor din zonă“, a explicat Urziceanu.

(Comandat de Partidul Naţional Liberal Filiala Constanţa, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 21200012)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6648 secunde