Masa rotundă cu Palaz, Chiru și Dinu

658
13

Articole de la același autor

Astăzi, de la 11.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc o masă rotundă intitulată "Cu bicicleta prin Constanța: când?". Evenimentul urmărește punerea în discuție a problematicii inexistenței pistelor pentru biciclete în orașul Constanța. Numărul de kilometri de pistă de bicicliști reprezintă deja un indice european pentru sănătate și decongestionare a traficului însă, din păcate, în orașul nostru acest indice atinge pragul de zero. Evenimentul se adresează: membrilor responsabili ai societății civile, autorităților publice locale, mediului de afaceri, instituțiilor de cultură și sport precum și tuturor utilizatorilor și iubitorilor de bicicletă.

Ca invitați confirmați până în acest moment menționăm prezența Elenei Frâncu și a candidaților la Primăria Constanța Claudiu Iorgu Palaz, Gigi Chiru și Gheorghe Dinu. 

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
marcel
24 mai 2012
Oportunitate unica

Daca ai ramas fara loc de munca si nu gasesti o iesire din criza am o solutie pentru tine.Daca ai calculator si conexiune la internet atunci poti sa castigi bani in fiecare zi ,chiar din prima zi .Pentru mai multe detalii contacteaza prin email: [email protected]

jonny
24 mai 2012
ne pasa de cta!

este un inceput timid,dar nu se poate rezolva problema doar prin pistele de biciclisti...chiru va iesi primar!

tatiana
24 mai 2012
ceva mai bun

asta e clar ,chiru va iesi primar,asta pentru ca toata lumea a vazut cat de mult se implica in problemele constantenilor,mult succes dle chiru

MIRCEA
24 mai 2012
Vom vota CHIRU

Vrem schimbare la constanta,vom vota CHIRU sa scapam de mafia asta care a pus stapanire pe Constanta.

...
24 mai 2012
...

dintre toti candidatii la primaria constantei chiru imi pare a fi mai potrivit. Imi place initiativa lui dar si faptul ca isi doreste sa faca ceva pentru constanta, ca vede oportunitati de dezvoltare. Asa trebuie sa fie un primar. Bravo Chiru

valentina
24 mai 2012
MASA RUSINII

MA BUCUR CA ATI REUSIT SA VA STRANGETI LA O MASA ASTFEL INCAT SA VADA LUMEA CELE 3 RUSINI ALE CONSTANTEI. SUNTETI JALNICI PATETTICI SI SUNTETI CHIAR VOI. RUSINICA

rova
24 mai 2012
CEI 3 MASOCHISTI

voi sunteti cumva masochistii. va place sa va intalniti sa va provocati durere unul altuia. voi si impreuna nu aveti nici o sansa. lasati-o incolo de campanie ca nici macar de copiat nu sunteti buni. piste de biciclisti ne tb noua acuma cand noi avem nevoie de joburi.

Roxana Chiru
24 mai 2012
Masa in colturi

Ca si personajele mai sus mentionate vreau sa va transmit ca nu am incredere in aceste personaje care sa mascaresc pe la tv.Voi vota Radu Mazare si voi desfiinta si acest triunghi al bermudelor de la o masa rotunda :)).Pe 10 iunie mergeti la vot si VOTATI RADU MAZARE PRIMAR!!!

denisa
24 mai 2012
VOTAM RADU MAZARE

RADU MAZARE este cel mai activ primar si nu face mese ritunde pentru astfel de lucruri minore.El pur si simplu face , nu sta ca voi la discutii.RADU MAZARE PRIMAR!!!

Chiru primar
24 mai 2012
,,,

pe langa pista de biciclete mai sunt atatea probleme mult mai grave in Constanta, in orice caz pentru mine sigurul care merita sa fie primar este Gigi Chiru, da pentru Chiru!

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4591 secunde