Ce au mai reclamat locuitorii orașului la Primăria Constănțenilor

4593
81
Ce au mai reclamat locuitorii orașului la Primăria Constănțenilor - cgc1337719425-1337871241.jpg

La Primăria Constănțenilor condusă de Christian Gigi Chiru, s-au primit mai multe sesizări din partea locuitorilor din ansamblul de "Locuințe ieftine pentru tineri" construit de Primăria Constanța. Ei reclamă faptul că s-au trezit cu facturi uriașe la energie pe care sunt somați să le achite.

"Pentru așa zisele locuințe ieftine, am plătit peste 40.000 de euro, în condițiile în care acesta este prețul unui apartament pe piață în momentul de față. Ulterior, pentru a putea locui în el, a fost nevoie să facem eforturi financiare mari pentru finisaje, pentru că știe toată lumea cum ne-au fost predate. Acum ne-am trezit că avem datorii de zeci de milioane la Enel. În iarnă, în blocul nostru au locuit aproximativ 15 familii. Pentru că nu aveam contracte individuale cu cei de la ENEL, primeam factura în regim paușal, după care împărțeam la toți locatarii suma. Când au început să curgă facturi nejustificate, de zeci de milioane, am refuzat să mai plătim", se spune în una din sesizările făcute la Primăria Constănțenilor condusă de Christian Gigi Chiru.
În petiția respectivă, se mai spune că reprezentanții ENEL au început să trimită somații pentru recuperarea debitelor, firmelor de construcții care erau beneficiarele contractelor de furnizare de energie. La rândul lor, aceștia s-au adresat reprezentanților Primăriei care s-au îndreptat cu somații către locatari. Oamenii refuză să plătească, deoarece spun că sumele sunt nejustificate. Ei susțin că vinovați de valoarea mare a facturilor sunt cei de la firmele de construcții, care, în momentul în care finalizau un bloc, se alimentau în continuare cu energie pentru a lucra la alt imobil.

"După ce am plătit o grămadă de bani pe aceste apartamente care numai ieftine nu au fost, acum trebuie să suportăm și facturile la energie umflate de constructori. Practic, am fost păcăliți și de cei din primărie, iar acum și de constructori, care vor să încaseze banii pe lucrări, dar să le acoperim noi cheltuielile", mai spun locatarii.
În acest context, Christian Gigi Chiru, candidatul Alianței pentru Constanța la funcția de primar al orașului, a declarat că împreună cu o echipă de juriști se va ocupa să rezolve această problemă. El a precizat că va sesiza organele abilitate pentru a se declanșa o anchetă, deoarece nu este normal ce li se întâmplă acestor oameni.

Comentează știrea

81 comentarii. Pagina 1 din 9. Click pe pagina dorită : 1 2 ...9 
Daniel
23 mai 2012
Penibil

Aseara am urmarit pe Digi 24 confruntarea dintre Chiru si Palaz. Au fost asemeni unor sarlatani care se intreceau in gargara. Ceva de genul care da mai mult. Sincer imi era mie rusine de rusinea lor. Si daca Palaz mai avea habar de ceva administratie ca si fost prefect, Chiru mergea pe sistemul Costachel Gudurau: Politica este gura si cum dai din ea. PENIBIL, JALNIC, PATETIC. Sunt personal in situatia de a vrea sa scap de Mazare dar nu am pe cine vota. Au astia doi la gargara in ei, ceva de speriat. Mai ales Chiru....Esta premiant.

bok
23 mai 2012
Pt Daniel

Păi la ce te așteptai de la un ospătar??

constantean
23 mai 2012
CHIRU primar

Daca te uitai mai bine aseara vedea ce PATETIC a fost frustratul de Palaz care a venit cu galeria dupa el si urlau la Chiru.Ne arata de fiecare data ca el de fapt are o problema cu CHIRU si nu cu MAZARE.Asta ne da de inteles ca el a batut palma cu pastaie ,nu credeti ?Chiru este singurul candidat adevarat al lui Mazare si asta au vazut-o toti.

Loy
23 mai 2012
PALAZ ASEARA A FOST PATETIC

A avut o prestatie de 2 lei si altceva nu se poate spune. Palaz nu este o solutie pentru Constanta vorbeste mult si pe alaturi...

...
23 mai 2012
chiru nu are nicio șansă să câștige

e grav că pdl nu a găsit pe cineva competent pt primărie....

George
23 mai 2012
din contra are cele mai mari sanse

Podiumul e posibil sa fie asa: Chiru pe primul loc urmat la foarte mica distanta de Mazare iar Palaz la mare distanta pe locul 3, pe Palaz nu il voteaza lumea nici daca era numa el cu Mazare

Răspuns la: chiru nu are nicio șansă să câștige
Adăugat de : ..., 23 mai 2012
e grav că pdl nu a găsit pe cineva competent pt primărie....
elena
23 mai 2012
Chiru este chiar bun

Palaz nu are nici cea mai mica sansa la primaria Constanta iar la emisiune a batut campii "ca un profesionist" Votul meu merge catre Chiru are parca o viziune mult mai clara!

Daniel
23 mai 2012
Pentru George

Podiumul va arata sigur asa cum spui dar din pacate cand te-ai trezit era dimineata.

Răspuns la: din contra are cele mai mari sanse
Adăugat de : George, 23 mai 2012
Podiumul e posibil sa fie asa: Chiru pe primul loc urmat la foarte mica distanta de Mazare iar Palaz la mare distanta pe locul 3, pe Palaz nu il...
un alegator
23 mai 2012
Ce prost

Ne-a vazut toata tara cat de prosti suntem. Nivelul politic din Constanta astazi este de toata jena. Mie mi-e rusine de rusinea lui Palazu mic ce problema avea el cu Domnul Chiru. El se bate cu domnul CHIRU nu cu mazare.Doamne cat de prost e Palazu si cum se lauda el ca a fost prefect.

Sophia
23 mai 2012
@ Daniel

Daniel, daca ai avea numai 2 optiuni de vot si acestea ar fi Chivu sai Palaz, Pe care l-ai alege?

81 comentarii. Pagina 1 din 9. Click pe pagina dorită : 1 2 ...9 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3029 secunde