Gigi Chiru a înființat "Asociația nemulțumiților de serviciile RADET"

419
8
Gigi Chiru a înființat
Mulți dintre cei nemulțumiți de serviciile RADET s-au adresat Primăriei Constănțenilor condusă de Christian Gigi Chiru care a luat primele măsuri în acest sens.

"Manipularea Regiei de Termoficare îi ține captivi pe constănțeni și întărește poziția de monopol a RADET care poate impune prețuri aberante la gigacalorie. Așa s-a ajuns ca prețul gigacaloriei să ajungă la 340 de lei, în timp ce costurile adevărate sunt de 170 de lei pe gigacalorie.

Ținând cont de sesizările oamenilor am decis înființarea Asociației nemulțumiților de serviciile RADET și fac apel către toți cetățenii care au avut probleme să adere la ea. Primele acțiuni ale asociației vor fi contestarea în instanță a prețului gigacaloriei și modificarea condițiilor din cererea de debranșare. Adeziunile și sesizările legate de activitatea celor de la RADET se pot depune la sediul Primăriei Constănțenilor din Bulevardul Tomis numărul 30", a declarat Christian Gigi Chiru.

Comentează știrea

Constanta
22 mai 2012
Ahahahaha...

Azi am fost abordat de o purtatoare de tricou violet care mi-a soptit suav "votati-l pe Chiru". Zic "nu-l votez ca e PDL". Asta, candida: "nu este PDL, e ApC" (apropos, asta vine de la Administratia Primariei Chirilice?!). Zic: "pai la ce partid e asta presedinte?" Naiva isi ia viteza si scapa "P.D..." apoi, dandu-si seama ca a zburat porumbelul, se intoarce pe calcaie si pleaca. Fara sa-i mai puna lui Chiru, langa partid, particula "L". Care sigur este de la "Lasa-ma"! :)

Cristian
22 mai 2012
Imbecilul isi ia avant

Fantastici de prosti pot fi unii... la calcule simple de 2+2 le da 5.... Pfff... Mda pai atunci sa va dea Dzeu numai 7 milione la intretinere, daca nu va convine sa platiti "omeneste" sa acumulati la intretinere pana ramaneti pe cartoane in fata blocului. Asta vreti ... de asta sa aveti parte!

calaul
22 mai 2012
chiar va rog sa nu renunati la un trai mizer

mda...votati mazare va rog pentru raul populatiei, votati mazare pentru un trai mai prost decat mizeria, votati mazare pentru o viata nebuna cu bordel de lux, votati mazare pentru consumul de droguri, votati mazare pentru 600lei la intretinere, votati mazare pentru un pui la 3 luni, votati mazare pentru o mana de zahar, votati mazare pt trafic de carne vie, votati mazare pt a fi o bataie de joc a unui bufon....chiar va rog sa nu va treziti nici dupa 12 ani, persistati in continuare pentru o VIATA CAT MAI PROASTA

eu
22 mai 2012
urat

unde sa se planga saracii cetateni decat unde sunt primiti...ca mazare doarme in bai cu spume si traieste linistit...ce ii pasa ca sunt oameni care nu au cu ce sa-si plateasca intretinerea

sustinator
22 mai 2012
chiru primar

votati chiru, salvarea noastra

constantean
22 mai 2012
Votez CHIRU

Este cel care a demonstrat ca se poate mai bine.e cel care este interesat de constanteni si de problemele lor,este cel care merita votat pe 10 iunie.E nevoie de o schimbare urgenta la Constanta.

mona
29 mai 2012
chiru primar

Votati Chiru pentru schimbare,votati Chiru pentru un viitor mai bun.

madalina
31 mai 2012
chiru

felicitari dle chiru, multumim ca va implicati in problemele noastre, speram ca dvs sa castigati si sa faceti cat mai multe pentru noi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7761 secunde