Ce au mai reclamat constănțenii la Primăria lui Gigi Chiru

308
10
Ce au mai reclamat constănțenii la Primăria lui Gigi Chiru - chiru-1337606535.jpg
La Primăria Constănțenilor condusă de Christian Gigi Chiru s-au primit mai multe sesizări din partea locuitorilor din ansamblul de "Locuințe ieftine pentru tineri" construit de Primăria Constanța.

Ei reclamă faptul că, s-au trezit cu facturi uriașe la energie pe care sunt somați să le achite.

"Ne-am trezit că avem datorii de zeci de milioane la Enel. În iarnă, în blocul nostru au locuit aproximativ 15 familii. Pentru că nu aveam contracte individuale cu cei de la ENEL, primeam factura în regim paușal după care împărțeam la toți locatarii suma. Când au început să curgă facturi nejustificate, de zeci de milioane am refuzat să mai plătim", se spune în una din sesizările făcute la primăria Constănțenilor condusă de Christian gigi Chiru.

În petiția respectivă se mai spune că reprezentanții ENEL au început să trimită somații pentru recuperarea debitelor, firmelor de construcții care erau beneficiarele contractelor de furnizare de energie. La rândul lor, aceștia s-au adresat reprezentanților Primăriei care s-au îndreptat cu somații către locatari. Oamenii refuză să plătească, deoarece spun că sumele sunt nejustificate. Ei susțin că vinovați de valoarea mare a facturilor sunt cei de la firmele de construcții care în momentul în care finalizau un bloc, se alimentau în continuare cu energie pentru a lucra la alt imobil.

Christian Gigi Chiru, candidatul Alianței pentru Constanța la funcția de primar al orașului a declarat că împreună cu o echipă de juriști se va ocupa să rezolve această problemă.

El a precizat că va sesiza organele abilitate pentru a se declanșa o anchetă deoarece nu este normal ce li se întâmplă acestor oameni.

Comentează știrea

ana
21 mai 2012
de ce?

oare de ce nu se duce nimeni sa se planga la mazare????poate pentru simplu fapt sa sunt tratati cu c...u. toata lumea il injura pe chiru, dar macar el e singurul care le mai rezolva din probleme constantenilor

adrian
21 mai 2012
ar fi un bun primar chiru

unde sa se duca saracii constanteni sa se planga decat la chiru, singurul loc de refugiu unde le poate asculta cineva problemele si sa le si rezolve o parte din ele

alex
21 mai 2012
multa bafta

felicitari pentru ceea ce faceti dl chiru si sper ca lumea sa se trezeazca si sa iasa din cocina lui mazare, sa nu persiste in groapa lui

andrei
21 mai 2012
votati gigi chiru

cel mai tare primar, VOTATI GIGI CHIRU

adela
21 mai 2012
Chiru primar

bine ca mai face cineva lumina si pe strada noastra, bravo dl Chiru

Constantin
21 mai 2012
bun primar ar fi daca...

bine ca ne mai ia si pe noi cineva in seama, ca actualul primar halal....nu e interesat decat de cluburi, bautura si femei. bravo chiru, reusita la alegeri si tine-o tot asa si dupa alegeri

cristina
21 mai 2012
de preferat sa ramana la fel

daca chiru va castiga alegerile sper sa nu ne dejamageasca, intentile sunt bune dar sa ramana si dupa 10 iunie

dani
21 mai 2012
votati Chiru!!!!!

cel mai potrivit pentru primaria Constanta si cel mai capabil

alina
21 mai 2012
Chiru primar

Ne bucuram ca ati candidat ca primar si sper sa il infrangeti pe mazare la alegeri

mona
29 mai 2012
avem nevoie de chiru

Felicitari dle Chiru, ne bucuram ca avem pe cineva pe care ne putem baza,dvs sunteti omul potrivit pt functia de primar,speram sa nu ne dezamagiti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2741 secunde