Matei a primit colindători la ședința de consiliu local

475

Membrii consiliului local Năvo-dari, în frunte cu edilul Nicolae Matei, au participat în cursul serii de ieri la o ședință festivă.
Deși au fost dezbătute 36 de proiecte de importanță pentru oraș, la care s-au adăugat patru proiecte de pe ordinea suplimentară, consilierii și primarul de la Năvodari și-au găsit timp și pentru micuții colindători.
Astfel, peste 150 de copii de toate vârstele de la școlile, grădinițele și liceul din localitate au venit pentru a le ura membrilor administrației locale Năvodari sărbători fericite în cel mai tradițional mod, prin colindă.
Efortul lor nu a rămas nerăsplătit, fiecare copil primind pe lângă laude, o pungă cu dulciuri și jucării din partea primarului Nicolae Matei.
În plus, pe lângă tinerii colindători, membrii CL au primit și binecuvântarea celor trei preoți din Năvodari, Pr. Paroh Vasile Vasile, Pr. Paroh Andrei Salomia, Pr. Paroh Nicu Adrian Pătrașcu. Aceștia i-au mulțumit primarului pentru toate acțiunile pe care le-a desfășurat până în prezent pentru ca Năvodariul să ajungă la forma sa actuală de dezvoltare.
Cu privire la ordinea de zi, menționăm că 34 de proiecte au trecut de votul consilierilor, iar punctele opt și nouă ce vizau concesionarea prin licitație publică a două terenuri au fost retrase. La propunerea primarului Matei, acestea vor fi reanalizate pentru a fi soluționate toate neconcordanțele ce au motivat retragerea. De asemenea, la proiectul privind prelungirea contractelor de concesiune pentru două cabinete medicale individuale situat pe ordinea de zi la punctul 26, s-a propus și votat ca perioada de extindere a contractelor să fie de cinci ani.
"Am propus să fie realizată această modificare pentru a stimula medicii să facă investiții și să ofere servicii mai bune. În momentul în care acceptă prelungirea contractelor, medicii vor avea o clauză, care îi va obliga să păstreze destinația de cabinet medical a spațiului", a declarat primarul orașului Năvodari.
În ceea ce privește ordinea suplimentară, cele patru proiecte au avut și ele votul consilierilor, recunoscându-se în unanimitate importanța lor. Unul dintre acestea vizează accesarea a 10 milioane de euro pentru demararea unui proiect prin care se dorește legarea digului de Sud din Năvodari de Stațiunea Mamaia printr-o infrastructură modernă.
"Inițiativa are menirea de a schimba aspectul orașului Năvodari și de-al aduce cât mai aproape de titulatura de stațiune de interes național", a explicat Nicolae Matei.
Tot în cadrul ședinței de ieri, fostul consilier PSD Marius Gherasim a fost înlocuit în CL Năvodari de către un alt pesedist, Ion Apostol.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4627 secunde