MATERII NOI PENTRU ELEVI? Ce noțiuni propune Ana Birchall să fie introduse în programa școlară

196
MATERII NOI PENTRU ELEVI? Ce noțiuni propune Ana Birchall să fie introduse în programa școlară - eleviclasa1lq586497kg-1478871409.jpg

Articole de la același autor

Deputatul social-democrat Ana Birchall consideră că introducerea în programa școlară a noțiunilor de securitate cibernetică reprezintă o măsură menită să crească gradul de conștientizare și prevenție în rândul tinerilor asupra amenințărilor cibernetice.


Potrivit unui comunicat de presă, președintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaților, Ana Birchall, a subliniat în deschiderea reuniunii privind divulgarea coordonată a vulnerabilităților cibernetice (Coordinated Vulnerability Disclosure Expert Meeting) necesitatea actualizării cadrului normativ din România în domeniul securității cibernetice.


Reuniunea a fost organizată de Global Forum on Cyber Expertise și Ministerul Afacerilor Externe din România, prin prisma rolului jucat de țara noastră în calitate de co-inițiator al inițiativei olandeze "Coordinated Vulnerability Disclosure", alături de Olanda, Ungaria și compania Hewlett-Packard.


Birchall a punctat că introducerea anumitor prevederi pentru implementarea Sistemului Național de Alertă Cibernetică va consolida cadrul de cooperare între instituțiile publice abilitate în domeniu și mediul privat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 22 Martie 2015
Stire din Politică-Administrație : Ana Birchall, vizită oficială în SUA
Pagina a fost generata in 0.3288 secunde