Potrivit senatorului PD-L Mircea Banias

Mazăre ar trebui să renunțe la contractele de publicitate ale Primăriei cu firmele de casă

1550
Contractele de publicitate încheiate de administrația locală constănțeană cu firme cunoscute ca având legătură cu primarul Radu Mazăre rămân un subiect de actualitate pentru constănțenii de rând, politicienii, cel puțin cei constănțeni, neluând însă atitudine sub nicio formă vizavi de acest aspect, evitând parcă să se pronunțe în vreun fel.
Și asta deși este vorba de aproximativ 1,8 milioane euro, bani publici!
Întrebat cum comentează subiectul contractelor încheiate de administrația locală tomitană cu firmele al căror nume duce cu gândul la edilul-șef al Constanței, senatorul Mircea Banias, președinte al organizației județene a PD-L, a declarat: "Mi se pare incorect ca administrația locală să încheie contracte cu firme despre care toată lumea știe că sunt de-ale lor. Normal ar fi ca acum să renunțe la ele. Nu știu dacă este ilegal, dar sigur este imoral".
De curând, agenția de presă HotNews a dat publicității, prima dată două contracte de publicitate în valoare de aproximativ 800.000 de euro, pentru care DNA s-a și autosesizat, iar la câteva zile distanță au fost scoase la iveală alte cinci contracte în valoare de aproximativ 1 milion de euro. Primele două au fost încheiate cu Soti Cable Neptun, iar ultimele cinci cu Telegraf Advertising.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.57 secunde