Mazăre, atac la Ponta: "În mod normal și onorabil, ar trebui să își dea demisia"

891
6
Mazăre, atac la Ponta:

Articole de la același autor

Primarul Constanței, Radu  Mazăre, a fost, ieri, prezent  la Curtea de Apel București unde a avut loc un nou termen de judecată într-unul dintre dosarele sale penale. Înainte de a intra în sala de judecată, Mazăre a fost chestionat de jurnaliști cu privire la faptul că, de câteva zile, se tot vorbește de diverse plecări din PSD. Totodată, edilul de la malul mării a fost întrebat dacă, din punctul său de vedere, Victor Ponta ar trebui să-și dea demisia din fruntea partidului. 


"Este, într-adevăr, o stare de nemulțumire la nivelul PSD, sunt discuții despre felul în care este gestionat la nivel central în această perioadă post-electorală. Dacă mă întrebați pe mine, și eu unul sunt deranjat că sunt arătat cu degetul pentru eșecul lui Ponta sau pentru eșecul lui Dragnea. Eu, dacă aș pierde alegerile la primărie, a doua zi mi-aș depune mandatul și în niciun caz nu aș arăta spre cei care sunt șefi de organizații mici, locale, că ei sunt de vină pentru pierderea mea", a declarat Mazăre.


Întrebat dacă Victor Ponta ar trebui să își dea demisia de la conducerea Partidului Social Democrat, Radu Mazăre a spus că "în mod normal și onorabil, da". De asemenea, chestionat în ce "tabără" s-ar plasa, Mazăre a menționat: "Nu știu încă, nu am luat o decizie, discut cu prietenii mei și colegii mei. După cum știți, la Constanța suntem o echipă foarte strânsă și foarte solidari unii cu ceilalți, iar eu nu iau decizii de capul meu. Discut să văd ce vrea și ăla și ăla, în momentul în care avem o opinie cristalizată o luăm într-o direcție cu toții".


Primarul Constanței a subliniat că nu a discutat, deocamdată, nici cu Marian Vanghelie și nici cu Mircea Geoană, despre o eventuală intrare într-o formațiune politică a celor doi. "E posibil să plece parlamentarii către această formațiune. În orice caz, lucrurile nu sunt tocmai în regulă. Adică nu mi se pare normal ca atunci când pierzi niște alegeri să dai vina pe alții", a spus Mazăre. Referitor la faptul că Marian Vanghe-lie a dat declarații la DNA în dosarul votului din diaspora, împotriva lui Liviu Dragnea, edilul Constanței a spus că "nu trebuie să amestecăm politica cu justiția, cu procurorii și să facem în așa fel încât să scăpăm de adversarii politici prin procurori și prin dosare".


"Îi înțeleg opinia  domnului Mazăre, dar n-o împărtășesc"
Până la închiderea ediției, Victor Ponta nu a putut fi contactat pentru a i se lua un punct de vedere cu privire la cele susținute de Radu Mazăre. În schimb, președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că respectă opinia primarului Radu Mazăre referitor la necesitatea ca premierul Victor Ponta să își depună mandatul, dar a precizat că nu împărtășește această părere și nici nu se consideră un lider "la fel de important" ca Mazăre în PSD. 


"Nu vreau să comentez ce a spus Radu. E părerea lui. Eu am înțeles și respect opinia domnului Radu Mazăre. Eu nu sunt un lider la fel de important în PSD. Eu am altă opinie pe care mi-o susțin", a spus Dragnea.


În altă ordine de idei, și președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, care este prim-vicepreședinte al PSD Constanța, a spus că așteaptă să vadă ce decizie va lua echipa pe care o reprezintă: "Să vedem ce se decide în echipă. Eu mă supun majorității în mod democratic".


Comentează știrea

un alegător
21 ianuarie 2015
în sfârșit

Află toată lumea că Ponta nu îl place pe Mazăre! Pe ăștia ai noștri îi ia cu duba de când sunt ai lor la putere conduși de Ponta. Cred că o să ne distrăm!

Dorel
21 ianuarie 2015
Onoare

Măi escrocule, voi ăștia din Ciuma Roșie știți ce-i aia onoare ??!! Tu câtă onoare că ai promis că-ți dai demisia dacă Pontălău nu ajunge la Cotroceni ?. A ajuns Pontălău președinte și nu știm noi ?. Ghiolbane, dacă aveam o lege care să interzică pomenile de orice fel pentru putorile de boșorogi analfabeți, tu nu ajungea-i primar niciodată .

DODO
21 ianuarie 2015
fratia

Asta-i ultima gaselnita a lor ,sa mimeze tensiuni in relatiile dintre ei chipurile ca nu au facut smecherii impreuna ca sa distraga atentia de la ciolaniile lor. GINDACII se imprastie ca sa fie mai greu de stirpit.. Cel mai clar este cazul Ponta-Ghita in care zici ca-i razboi intre ei,dar e clar ca nu vor sa se traga unul pe altul. Asa peste noapte s-au hotarit sa se ,,certe,, dupa ce si-au plins pe umar prin Dubai ( cred ca acolo si-au stabilit strategia ) ca sa incerce sa-si divizeze adversarii si sa ne prosteasca pe noi. Dovada este ,ca au facut Revelionul impreuna in Maldive !!! Astia tot nu s-au lamurit ( dupa ce au patit la alegeri ) ca nici noi nu sintem chiar batuti in cap.

Madame Iosif Visarionovici
21 ianuarie 2015
De la Mazare vreau numai basca

E tot ce-mi doresc.Aveti grija de basca,e basca mea.Mai am un hamster la borcan,asta a fost senator,am o suzeta de baron local si un bulan de procuror.De la Victor Ponta vreau o suvita din par,putin praf de pe biroul de premier sau ce a ramas din guvern si din punga lui de pufuleti.Muzeul Comunismului.

ath
21 ianuarie 2015
Despre Mazare

Acest om uita ca el nu ar fi existat fara pesede.Pesedeul este taticul lui.Mazare este un produs al partidului.A venit prin inselaciune la sefia primariei ,in anul 2000.A candidat ca independent si in mai putin de 4 ani a trecut sub protectia partidului.Eu l-am votat ca independent si ma consider inselat de Mazare.Inselaciunea,a fost singura lui posibilitate de a supravietui.Mult timp a fost tolerat de sefii partidului,altii l-au ignorat(Iliescu).Relatia dintre partid si Mazare a fost reciproc avantajoasa(simbioza).Mazare aducea partidului voturi,bani si influenta in teritoriu si partidul( prin oameni specializati) asigura protectia(spatele) lui Mazare.O masinarie de partid.Un timp Mazare aducea mai multe voturi la Constanta decat media partidului in teritoriu.O afacere buna.Ca sa aduca voturi Mazare avea nevoie de credinciosi(Biserica),de saraci,de saracie,de ignoranta si atunci cand nu se putea altfel,trebuia sa cumpere oameni(prin donatii,terenuri,cetateni de onoare,etc).Un timp a fost bine pana a venit cineva care a stricat ordinea in Univers(UE,DNA-ul,Basescu,americanii,tinerii de la Paris,etc).Colac peste pupaza,Mazare a inceput sa controleze ministere,sa dea ordine guvernului,sa-si impuna vointa de natang.Lumea s-a schimbat,era si timpul.De fapt,timpul este din ce in ce mai comprimat in mersul istoriei.Lui Mazare nu-i vine sa creada ca vremea lui s-a terminat.Azi sta la panda(vezi declaratiile de mai sus) ca sa vada in ce directie va bate vantul.Se inseala amarnic.Romania are nevoie de un partid de stanga,chiar imi doresc,dar nu asa cum arata PSD-ul de azi.Mazare nu-i pe lista viitorului partid de stanga.Lui nu-i vine sa creada.E putin buimac.

Stanciu Adrian
21 ianuarie 2015
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat As dori sa va prezint o sursa de bani accesibila oricarui utilizator de internet. Nu va asteptati sa castigati atatia bani incat de maine va lasati de service, dar in timp se poate ajunge la cateva zeci sau chiar sute de euro lunar facand ceva ce ne relaxeaza pe toti: sa te joci. Cateva clickuri in stanga si in dreapta sit i-ai terminat treaba. Nu trebuie sa petreci ore in sir in fata calculatorului, doar cateva minute in fiecare zi. - Trebuie sa dati minim 5 lupte pe zi pentru a se observa profitul - Optiunea Munceste ( venitul zilnic) MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. pentru mai multe detalii despre cum se joaca si pasii care trebuiesc urmati nu ezitati sa ma contactati din meniul jocului sau la: YM: stanciuadrian33

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5854 secunde