Mazăre și-a adus aminte de zona istorică a Constanței

1071
1
Consilierii locali se întâlnesc, luni, începând cu ora 12.00, în ședința ordinară din această lună, care va avea loc la Hotelul Aurora din stațiunea Mamaia. Pe ordinea de zi se află 31 de proiecte, însă este posibil ca, în ziua ședinței, să mai apară și altele pe ordinea suplimentară, așa cum se întâmplă de obicei.
Printre acestea, se va lua în discuție proiectul de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local, precum și a contului de execuție a veniturilor și cheltuielilor din afara bugetului local, pe anul 2010. Totodată, se va discuta despre proiectul de hotărâre privind aprobarea execuției bugetului municipal la trimestrul I pe anul 2010.
Interesant este că, după ce, ani de zile, administrația publică locală a lăsat zona istorică a Constanței în paragină, acum, că mai este un an până la alegerile locale, primarul Radu Mazăre și-a adus aminte și de acest lucru.
Mai exact, în convocatorul ședinței din data de 16 mai, la punctul 8, este trecut proiectul de hotărâre privind documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții "Restaurarea și reamenajarea integrată a zonei istorice Piața Ovidiu", al cărui inițiator este Radu Mazăre.
Pe de altă parte, în cadrul ședinței ordinare de luni, se va lua în discuție și proiectul de hotărâre privind documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții "Promenada turistică Mamaia".
Totodată, un alt proiect vizează aprobarea proiectului "Restaurarea și reamenajarea promenadei și a spațiilor verzi din zona Vraja Mării-Cazino-Port Tomis" și a cheltuielilor legate de proiect în vederea finanțării acestuia în cadrul Programului Operațional regional 2007-2013.

Comentează știrea

ath
13 mai 2011
Luati-i peninsula lui Mazare !

Luati-i tot,primaria,basca,vioara,luati-i tot.Canta fals,luati-i mustiucul de la saxofon si dati-l afara din taraf.Face numai prostii. "Echipa mea",adica taraful lui Mazare,a hotarat sa se ocupe de restaurarea zonei istorice,dar nu a fost in stare sa repare cu raspundere pasajul subteran de la gara.Sunt niste iresponsabili si superficiali,sunt niste carpaci. Acolo,au "cantat" dupa ureche. Nu au gasit bani sa cumpere cativa metri patrati de caramida aparenta.Caramida aparenta desprinsa sau degradata,au inlocuit-o cu o imitatie din mortar de ciment.Apoi au dat o bidinea peste imitatie si peste caramida veche. Asa a vazut Mazare la Monte Carlo.In alte zone,sub imitatia de caramida,au montat in subteran,un termosistem din polistiren,ca sa tina de cald la rame. Eu nu cred ca un inginer,un proiectant serios a putut sa prevada asa ceva acolo.Daca stranuti in pasaj,se rupe polistirenul sau cade tencuiala. Verificati ce intelege Mazare prin termenul de reamenajare integrata. Nu-i dati voie sa puna piciorul in centrul istoric,ca nu se pricepe. Sa-i lase pe altii care au trecut pe la scoala.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Mai 2011
Stire din Eveniment : Secretele lui Mazăre
Pagina a fost generata in 0.3596 secunde