Mazăre și Martin pregătesc un set de legi pentru agricultură

357
Senatorul PSD Alexandru Mazăre și colegul său de partid, deputatul Eduard Martin, pre-gătesc pentru sesiunea din toamnă un proiect de legi pentru agricultură. Cei doi parlamentari au anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că la sesizările venite din partea agricultorilor, s-au gândit să lucreze, pe parcursul acestei veri, la câteva proiecte legislative în domeniu.
Mazăre a amintit aici o inițiativă prin care să poată fi folosite și resursele de apă din subteran pentru irigații, lucru care acum nu este cu putință. În acest sens, va fi vorba de amendamente aduse la legea mediului.
De asemenea, parlamentarii PSD vor iniția și o modificare la legea calamităților care să prevadă și includerea dăunătorilor. Ar mai fi, potrivit declarațiilor celor doi, stimularea asigurărilor în agricultură și reglementarea modului de administrare a sistemului de irigații, domeniu în care cei doi se gândesc să implice și autoritățile locale și pe cele județene.
"Aceste inițiative legislative le vom pregăti pe parcursul verii și le vom depune în toamnă sub forma unui pachet legislativ pentru agricultură", a declarat Alexandru Mazăre.
Mazăre și Martin au avut și o întâlnire cu reprezentanții agricul-torilor constănțeni care le-au adus la cunoștință problemele cu care se confruntă și care au generat și propunerile legislative amintite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5232 secunde