Medicul Ayla Reșit candidează la Primăria Constanța

1705
Medicul Ayla Reșit candidează la Primăria Constanța - aylaresitprimariaconstanta2-1594912917.jpg

Articole de la același autor

Constanța nu duce lipsă de pretendenți la conducerea primăriei municipiului. După Nicoleta Ploscaru și Corina Martin, o altă femeie, în speță medicul stomatolog Ayla Reșit, și-a făcut cunoscută intenția de a participa la alegerile locale din luna septembrie.

"Îmi anunț oficial intenția de a candida pentru Primăria Municipiului Constanța. Sunt mai hotărâtă ca oricând să contribui la salvarea și dezvoltarea acestui oraș.

Constanța este orașul care m-a format și educat, locul în care m-am născut, am copilărit și mi-am întemeiat o familie. Constanța este orașul unde profesez ca medic cu dragoste și pasiune pentru oameni. Cu alte cuvinte, Constanța este casa și sufletul meu.

Obiectivul și viitorul Constanței îl reprezintă coagularea unei echipe de specialiști din toate domeniile, capabile și cu viziune, pentru a putea contribui cu succes la creșterea calității vieții și dezvoltarea orașului Constanța.

În curând, vă voi prezenta platforma program, o platformă la care toți constănțenii pot participa activ", a anunțat medicul Ayla Reșit. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0351 secunde