Lucrări de reabilitare a carosabilului, în zona Dacia

153
Lucrări de reabilitare a carosabilului, în zona Dacia - lucrariledereabilitaredacia-1594922368.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile locale din municipiul Constanța continuă programul de recondiționare a infrastructurii rutiere pe arterele secundare din zonele rezidențiale. Echipele SC Confort Urban SRL au intervenit, la începutul acestei săptămâni, pe strada Ciocârliei. Carosabilul a fost frezat pentru a fi executate lucrări de asfaltare.

Modernizarea zonei carosabile continuă, în această săptămână, pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Farului, unde asfaltul decopertat va fi recondiționat.

"Programul de reabilitare a arterelor secundare din zona Dacia a inclus și asfaltarea carosabilului pe strada Farului, tronsonul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Tomis. De asemenea, au fost efectuate lucrări de frezare pe strada Salcâmilor, porțiunea cuprinsă între strada Poporului și strada Farului.

Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor", precizează reprezentanții Primăriei Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4015 secunde