Meleșcanu, lovitură dură! Să fie începutul sfârșitului?

418
Meleșcanu, lovitură dură! Să fie începutul sfârșitului? - melescanu-1568387973.jpg
Biroul Politic Executiv al ALDE a luat act, astăzi, potrivit Statutului partidului, de pierderea calității de membru pentru Teodor Meleșcanu, Grațiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupă și Alexandru Ștefan Băișanu, informează un comunicat al ALDE.

"Calitatea de membru ALDE se pierde prin aderarea la sau susținerea publică a unui alt partid sau a unei alte doctrine politice, cu excepția partidului sau partidelor cu care ALDE se află în alianță politică sau electorală", prevede Statutul ALDE.

Potrivit comunicatului transmis Agerpres, Biroul Politic Executiv al ALDE a constatat că cei patru foști membri ALDE au acceptat să participe la discuții de negociere cu PSD în vederea ocupării de funcții la nivelul Senatului, respectiv Guvernului, discuții în urma cărora au acceptat funcțiile propuse.

"În acest fel, au încălcat Hotărârea Delegației Permanente Naționale ALDE din data de 26 august 2019, votată cu o majoritate covârșitoare de 83 de voturi pentru și 2 abțineri, și Hotărârea Biroului Politic Central din data de 3 septembrie 2019. Ca urmare, secretariatul general ALDE va proceda la radierea din baza de date centrală a ALDE a Grațielei Leocadia Gavrilescu, a lui Teodor Meleșcanu, Ion Cupă și a lui Alexandru Ștefan Băișanu", se mai arată în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3256 secunde