Membri ai Forței Civice Constanța au donat sânge

258
1
Membri ai Forței Civice Constanța au donat sânge - untitled-1371215466.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, stabilită în anul 2005 de Organizația Mondială a Sănătății pentru data de 14 iunie, președintele Organizației Municipale Forța Civică Constanța, Mihai Petre alături de mai mulți membri ai Biroului Permanent Municipal au donat sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine din Constanța. 




 Prin acest gest, Forța Civică Constanța a dorit să atragă atenția asupra importanței majore pe care donarea de sânge o are în salvarea vieților celor care depind de o transfuzie. 


"În plină criză a sistemului de sănătate din România, orice persoană sănatoasă, care este aptă pentru a fi donator de sânge, trebuie să știe că gestul său poate salva cel puțin o viată. Nu ezitați să donați sânge cât de des puteți, nu doar astăzi și nu doar pentru o singură persoană, fie că o cunoașteți sau nu. Sângele înseamnă viață" – este mesajul Forței Civice Constanța lansat cu ocazia acestui eveniment.




Comentează știrea

fan no.1
14 iunie 2013
idee pentru maine

15 iunie e ziua medicului si a farmacistului. posibil sa-i gasim maine la scris retete si impartit de aspirine sau Doamne fereste executand vreo operatie de apendicita ca doar politica iti cere sa te adaptezi

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5511 secunde