Cum a marcat Forța Civică "Ziua Mediului" la Constanța

137
4
Cum a marcat Forța Civică

Articole de la același autor

Forța Civică Constanța a derulat în cursul zilei de ieri, sub mesajul "Iubește mediul!", o acțiune într-un mod mai puțin convențional. 

Astfel, mai mulți membri ai Biroului Permanent Municipal alături de tineri voluntari au transmis constănțenilor diverse mesaje specifice semnificației zilei de 5 iunie, Ziua Mondială a Mediului. 

Cu această ocazie, Organizația Municipală Constanța a Partidului Forța Civică s-a mobilizat pentru a atrage atenția cât mai multor constănțeni asupra necesității protejării mediului înconjurător. 

În cadrul acțiunii, reprezentanții Forței Civice și-au scris mesajele pe asfalt în mai multe zone circulate ale orașului și nu numai, la trecerile de pietoni și în stațiile de autobuz.

"Marcarea Zilei Mondiale a Mediului a reprezentat un semnal și un îndemn adresat autorităților locale și constănțenilor de a acționa în mod unitar în direcția salvării și protejării naturii. Forța Civică Constanța a ales să marcheze semnificația acestei zile în mijlocul cetățenilor orașului, amintindu-le astfel că, de modul cum ne comportăm față de mediul înconjurător depinde viitorul fiecăruia dintre noi dar mai ales cel al copiilor noștri", a declarat președintele Organizației Municipale a Forței Civice Constanța, Mihai Petre. 

Comentează știrea

Actiune de doi lei
6 iunie 2013
Asta e puterea lor doar sa scrie cu creta pe pavaj

Atat poate Forta Civica doar sa scrie cu creta pe pavaj ? Actiune chiar de gradinita. Rusine MRU. Ai in Constanta niste oameni de doi lei.

Astia chiar nu se pricep la politica
6 iunie 2013
Culetu chiar nu stie sa aleaga oamenii

Mihai petre asta cred ca trebuia sa fie instructor la gradinita nu sa conduca un partid politic. Culetu face greseli dupa greseli pana ingroapa orice initiativa prin aducerea oamenilor care nu se pricep la politica.

Nu se mai aud deloc, doar in alegeri mint cu nerusinare
6 iunie 2013
Forta Civica nu exista aici, decat la alegeri am auzit de ei apoi au disparut.

In constanta nici nu exista forta civica. Am auzit ceva de ei la alegeri, iar acum dupa ce il au pe acesta deputat parca au tacut cu totii si nu se mai aude nimeni. Asa uita toti alesii de constanteni.

Scandinavia
6 iunie 2013
Salveaza Mediul in care traiesti!

Dragut ca cineva s-a gandit totusi ca a fost Ziua Mediului! Bravo lor!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6946 secunde