Membrii PNL, reproșuri la adresa lui Crin Antonescu

146
1
Liberalii s-au reunit în ședință la Mamaia, joi seară. Membrii PNL îi reproșează liderului Crin Antonescu proasta strategie și lipsa de coerență a miniștrilor PNL, în plan economic. Reproșurile au loc în spatele ușilor închise. Ședința Biroului Permanent Național al PNL se află în desfășurare, la Mamaia.

În ședință au fost exprimate critici cu privire la faptul că proiectele PNL nu ies în prim-plan sau sunt confiscate mediatic de către "alții", potrivit unor surse participante la întâlnire. "Critica e că proiectele PNL nu apar în prim-plan sau sunt confiscate mediatic de alții", au menționat, pentru MEDIAFAX, sursele citate.

Aceleași surse au arătat că fostul președinte al PNL Călin Popescu-Tăriceanu ar fi criticat activitatea unora dintre membrii liberali ai Cabinetului și ar fi solicitat o analiză în acest sens. Potrivit acelorași surse, președintele PNL, Crin Antonescu ar fi replicat, în contextul acestor critici, că se va face o analiză a miniștrilor, cărora li se vor trasa și sarcini.

Crin Antonescu le-ar fi spus colegilor care au exprimat nemulțumiri că, dacă va fi nevoie, va schimba o parte dintre miniștrii liberali, potrivit altor surse.

Comentează știrea

Hanibal
31 august 2013
mediocrotatea liberalista

Liberalistii sunt ingrijorati de faptul ca mediocritatea cultivata cu sarg de catre Cacarau si ceata lui de nulitati - mentionam doar pe Hasotti , Fenechiu , Vozganian , Campeanu , Nicolaescu , Ghise - nu are rezultate pe masura demagogiei cu care USL a ajuns la guvernare . Acesti fanarioti de tip nou , nu cunosc teoria butoiului care spune asa : daca torni apa intr-un butoi care are o doaga sub nivelul celorlalte , apa nu se va ridica peste nivelul aceseia . Si in PNL lipsesc mai multe doage , Cacarau fiind prima doaga inferioara. Cacarau confunda reformele cu demagogia , cu promisiunile facute si imposibil de realizat. Ar fi suficient sa cunoasca si sa aplice cate ceva din politica lui I.C.Bratianu care stia ce spune : " Cel dintai semn de civilizatie intr-o tara sunt soselele , drumurile de fier si plutirea (navigatia). Sa ne punem la lupta , unii cu bratele , altii cu stiinta si cu pungile (banii) si sa canalizam raurile , sa ridicam porturi , si sa organizam companii de navigatie ".Aceste obiective au fost realizate de regimul comunist.Regimurile de dupa 1990 au realizat doar doua din dorintele lui Bratianu : si-au umplut pungile si au lasat bratele nefolosite .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9681 secunde