"Mi-aș dori să-mi predau mandatul unui președinte care să-mi continue proiectele"

71
1

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat că își dorește ca la finalul anului 2014 să își predea mandatul unui președinte care să continue ceea ce nu a reușit el să termine și care să stimuleze Guvernul să facă o reorganizare administrativă în folosul românilor, nu al baronilor.
"Mi-aș dori ca 2014 să fie cu un sfârșit de an în care să-mi predau mandatul către un președinte care să continue ce n-am reușit eu să termin, procesele de modernizare a statului, adică o Constituție revizuită și modernizată, care să răspundă zilei de azi și următorilor zece ani. Mi-aș dori tare mult ca România să se așeze la locul ei, acolo unde figurează ca mărime, pe locul 6-7 în Europa. Să fie a șasea, a șaptea țară și ca putere economică și ca performanță", a declarat Traian Băsescu, citat de Mediafax. 


Comentează știrea

christian louboutin clutch
28 februarie 2014
christian louboutin clutch

christian louboutin highness on sale Stiri Politică : "Mi-aș dori să-mi predau mandatul unui președinte care să-mi continue proiectele" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin clutch http://final.beauty-fitnessegypt.com/images/christian-louboutin-official-website.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.516 secunde