Mihai Fifor: Am votat cu gândul la o țară prosperă, demnă și respectată oriunde în această lume

122
Mihai Fifor: Am votat cu gândul la o țară prosperă, demnă și respectată oriunde în această lume - 646x404-1573382216.jpg
Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat că a votat cu gândul la "o țară prosperă, demnă și respectată oriunde în această lume".



"Am votat pentru o țară în care fiecare român să se regăsească și în care fiecare român să simtă că are un viitor. Am votat cu gândul la o țară prosperă, demnă și respectată oriunde în această lume. Am votat împotriva ideii de austeritate, împotriva oricărui proiect care ar putea să pună în pericol la un moment dat siguranța cetățeanului în această țară, împotriva oricărui proiect care ar putea să pericliteze viața bătrânilor noștri, a copiilor noștri, a părinților noștri, pentru că, până la urmă, pentru noi este important să știm că, repet, putem avea o țară în care fiecare român să poată să trăiască și să aibă un viitor. O țară în care fiecare român care, voit sau nevoit, a trebuit să plece să-și găsească un rost dincolo de frontiere, să se poată întoarce și să poată să trăiască decent și în deplină siguranță", a spus Fifor.

El a votat pe lista suplimentară la o secție de la Colegiul Național "Sfântu Sava".

Alături de secretarul general al PSD, s-a prezentat la urne și fostul ministru al Agriculturii Petre Daea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1676 secunde