Mihai Răzvan Ungureanu: "Venim către români cu candidați cărora nu li se poate reproșa nimic"

413
14
Mihai Răzvan Ungureanu:

Articole de la același autor

Candidaților Forței Civice pentru alegerile europarlamentare nu li se poate reproșa nimic, susține președintele Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, care a participat, recent, la Parada Junilor, alături de candidații locali propuși pe lista pentru scrutinul din 25 mai. 


"Noi venim către români cu patruzeci și ceva de nume, cărora nu li se poate reproșa nimic. Sunt oameni excepționali și remarcați în profesiile lor, au notorietate în profesie, nu au notorietatea națională a oamenilor politici de azi, dar nici unul dintre ei nu este sub suspiciune penală sau nu se pregătesc, Doamne ferește, să plece din țară. De efortul pe care-l facem acum depinde felul în care generațiile viitoare se vor construi, pentru că nu mai vrem să fim generații de sacrificiu", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu. 
În opinia liderului Forței Civice, structurile de partid contează mult în acest alegeri, dar, pe de altă parte, absenteismul va fi foarte mare din păcate pentru că, atâta vreme cât alegerile europarlamentare nu au fost prezentate ca având miză pentru români, nimeni nu vine la vot dacă nu este chemat de partid. 


Ungureanu consideră că cei care vor fi aleși trebuie să fie capabili să reprezinte interesele României, iar când vin în România ar trebui să fie prezenți peste tot în țară și să fie pregătiți să dea răspuns la problemele reale ale românilor, lucru pe care europarlamentarii nu l-au făcut până acum. El a mai adăugat că examenul electoral din 25 mai este începutul sfârșitului pentru actuala clasă politică după 25 de ani de la căderea comunismului, pentru că și-a dovedit incapacitatea de a conduce România pe drumul bun. 


"Este o clasă politică expirată și trebuie înlocuită. Nu este un atac, este o constatare și pe seama acestei constatări suntem în forță, în stradă. Schimbă-i cu forța este sloganul nostru", a concluzionat Mihai Răzvan Ungureanu.




Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
bh
29 aprilie 2014
regimul securist al lui baSECU e pe duca

Votati tinerii, votati Victor Ponta

aaa
29 aprilie 2014
aaaa

forta ponta

Sandu
29 aprilie 2014
.

E timpul pentru un nou start,e timpul sa scapam de pensionari,poate cu MRU si membri sai tineri o sa reusim,au idei moderne si potential,daca vati satural de pensionari votati MRU

luiza
29 aprilie 2014
a

Ei sunt oamenii de care avem nevoie.Cei de la FC au potential si sunt capabili sa schimbe tot raul facut de ceilalti.De ce sa il votam pe Ponta? sa mai fure si el putin,ne-am saturat de comunisti.Domnul Ungureanu are initiativa si este capabil sa schimbe sistemul asta bolnav!

rex
5 mai 2014
Copilul "lichelului"

Mai uite-te in oglinda si zi cu gura mare ca nu avem sa-ti reprosam nimic? Godju,vita kobe, unguientele nu-ti spun nimic?

admirator
6 mai 2014
e timpul sa trimitem

in concedii, la racorare, toti infractorii politici din Romania! Tineri si batrini, securisti, turnatori sau nu, nomenklaturisti, neonomenklaturisti sau patroni. Ce importa ocupatia? Deranjeaza naravul! Jos Mafia politica! Votati MRU!

daniel
6 mai 2014
forta civica

eu votez ponta mai bh, dar votez ponta la puscariiiieeee, la poarta albaaaaaa...multumit, da??

Răspuns la: regimul securist al lui baSECU e pe duca
Adăugat de : bh, 29 aprilie 2014
Votati tinerii, votati Victor Ponta
vex
6 mai 2014
rexu

mai rex, mai maidanezu, daca ai sti carte macar 1% din cata carte stie mru, te-as mai lua in seama, dar asa..tie ti-a intrat in cap o porcarie spusa de ponta, marele corijent , marele plagiator....hai sa stea fata in fata ponta si m.r.u. intr-o emisiune de 2 ore la orice tembeliziune si sa discute pe orice tema: politica, stiinta, social..tu nu vezi ca lui ponta ii tremura izmenele? nu vezi ca merge numai la decrepitii de la antena 3 si rtv...

Răspuns la: Copilul "lichelului"
Adăugat de : rex, 5 mai 2014
Mai uite-te in oglinda si zi cu gura mare ca nu avem sa-ti reprosam nimic? Godju,vita kobe, unguientele nu-ti spun nimic?
nicu
11 mai 2014
m r u

Ai dreptate ,utecistul M R U le sti pe toate .

Going Here
21 mai 2014
Going Here

what is a hookah pen Stiri Politică : Mihai Răzvan Ungureanu: "Venim către români cu candidați cărora nu li se poate reproșa nimic" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Going Here http://letterlinks.highscope.org/diy-e-liquid/cigarette-realm-through-how-to-make-e-cig-juice-reviews.asp

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5208 secunde