Mihai Sturzu: "Victor Ponta va deveni cel mai tânăr președinte de stat din UE"

542
4
Mihai Sturzu:

Articole de la același autor

Președintele TSD, deputatul Mihai Sturzu, este convins că anul acesta premierul Victor Ponta va deveni cel mai tânăr președinte de stat din Uniunea Europeană. El a afirmat, cu ocazia Școlii de Vară a Tineretului Social Democrat, că "TSD are forța necesară pentru a face diferența". "Întâlnirea cu colegii din țară a fost una foarte bună. Am obținut confirmarea că TSD este o organizație puternică, chiar mai puternică decât unele partide din România, și că toți colegii mei sunt extrem de determinați să câștigăm aceste alegeri. Va fi un semnal uriaș pentru tinerii din România, ca un fost lider al unei organizații politice de tineret să ajungă președintele țării. Așa cum a spus și premierul în discursul său, membrii TSD pot să ducă mai departe către populație mesajul său, viziunea sa pentru o Românie mai unită, o Românie mai bună, o țară în care cu toții ne dorim să trăim", a declarat Mihai Sturzu. În perioada 4-6 septembrie, 2.000 de tineri social-democrați au participat la Școala de Vară a Tineretului Social Democrat, ce a avut loc la Constanța. Cu acest prilej, social - democrații au discutat ultimele detalii cu privire la rolul pe care îl vor juca în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.




Comentează știrea

ath
8 septembrie 2014
Limba de lemn sau hartia de turnesol

Cum recunoastem o substanta acida ? Co o hartie de turnesol,bineinteles ? Cum recunosti un caine rau ? Cainele are negru in cerul gurii. Cum recunosti un bolsevic ? Bolsevicul are limba de lemn si are rosu in cerul gurii.George Pruteanu: "limba de lemn e modalitatea de a spune cât mai puțin cu cât mai multe cuvinte… deoarece … Puterea trebuia să dea impresia că ea comunică cu supușii, dar scopul real era să nu le transmită nimic clar".Ascultati ce ne transmite tanarul bolsevic Mihai Sturzu :"INTALNIREA ....a fost UNA FOARTE BUNA.Am obținut confirmarea...că toți colegii mei sunt EXTREM de DETERMINANTI. Va fi un SEMNAL URIAS.....ASA CUM A SPUS SI PREMIERUL IN DISCURSUL SAU.....membrii TSD pot sa DUCA MESAJUL sau, VIZIUNEA sa pentru o Românie MAI BUNA....." Mai ramane o intrebare:ce scoala are acest tanar comunist ?

Gabi
8 septembrie 2014
liniste, vorbeste Sturzu

Sturzule, stiu ca gashca ta nu poate sa stea linistita nici o clipa. Esti cel mai banal speaker al lui Ponta, incapabil de a avea o proprie opinie.

Vasile
8 septembrie 2014
mitul propagandei

.. din UE? asta ar fi nimic.. Din lume !... Sa ajunga Ponta presedinte ar fi cea mai injositor eveniment pentru Romania din ultimii 25 de ani.

TOTO
9 septembrie 2014
ok

Da tu cine esti mai rahatule ,spaguitorule de functii politice? Ai uitat cine ai fost si de unde ai plecat ? Te-ai ajuns , nu mai esti cantaret ( ca nici sa canti nu stiai) acum te-ai facut mancator de c...t ? Mult succes mancatorule de c...t, tu si colegii tai politicieni hrapareti de bani.

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Miza PSD este să ajungă la 40%"
Pagina a fost generata in 0.5956 secunde